Londonezii de la Modestep şi francezii de la Dirtyphonics vor urca anul aceasta pe scenele Festivalului Peninsula. Prezenţa Modestep (20 iulie) şi Dirtyphonics (21 iulie) a fost anunţată pe conturile oficiale de Facebook ale artiştilor, dar nu a fost confirmată încă de organizatorii festivalului de la Cluj-Napoca.

UPDATE: Modestep au fost confirmaţi şi de către organizatori!

Formată în Londra anului 2010, trupa Modestep abordează un dubstep-electronic rock. Sunt cunoscuţi pentru albumul lor de debut, „Evolution Theory”, cu piese precum „Sunlight”, „To the stars” sau „Show me a sign”.  Ei nu se vor afla pentru prima oară în România, publicul român având ocazia să le asculte muzica şi anul trecut la B’ESTFEST Summer Camp 2012.

Tot pe partea de dubstep, electro, drum and bass vin şi francezii de la Dirtyphonics, urmând să urce pe scena de la Peninsula duminică, 21 iulie. Printre colaborările Dirtyphonics cele mai importante se numără cele cu Nero, Foreign Beggars, Skrillex sau Modestep. Nici pentru francezi showul de la Peninsula nu va fi primul în România, i-am mai putut vedea chiar anul trecut la Festivalul Peninsula.

Pe scenele Festivalul Peninsula 2013, ce va avea loc pe Valea Gârbăului din Cluj-Napoca, între 18 şi 21 iulie, au mai fost confirmaţi şi: AlborosieKaiser ChiefsPaul Kalkbrenner, Utah Jazz & Stamina MC, Şuie Paparude, Emir Kusturic, DragonForce, Benga,Camo&Krooked feat. MC Youthstar, The Sweet Life Society, Ska-P, Marky Ramone’s Blitzkrieg, N.O.H.A. şi mulţi alţii.

Bilete şi abonamente Peninsula 2013

Biletele şi abonamentele pentru ediţia din 2013 a Festivalului Peninsula de la Cluj-Napoca sunt disponibile prin intermediul reţelei Eventim şi online pe www.eventim.ro.

Categorie Până pe 17.07 La intrare
Abonament fără camping 180 lei 210 lei  cumpără
Abonament cu camping 210 lei 240 lei  cumpără
Bilet pentru o zi 70 lei 90 lei  cumpără bilete