După succesul ediţiei din primăvară, Ministry of Sound revine la Bucureşti şi aduce la Turbohalle un nou concept: „Made in London”. Evenimentul va avea loc pe 29 septembrie 2012 şi îi va avea ca invitaţi ca Stefano Noferini, Robert Babicz (Live), Popof, Patrick Hagenaar (Ministry of Sound Resident) şi DJ Optick.

Vezi imagini de la prima ediţie Ministry of Sound la Bucureşti!

„Made in London” este un concept nou al brandului britanic care promovează curentul ce pare să ia prin surprindere muzica electronică mondială. Şi pentru că publicul din ţara noastră a fost întotdeauna atras de muzica nouă, organizatorii promit un „party” cu o mulţime de artişti ajunşi pentru prima oară în România.

Stefano Noferini este unul dintre cei mai respectaţi DJ italieni, impresionând prin piesele sale techno şi tech-house. A mixat în faimoase cluburi din toată lumea, Toolroom, Euphoria, H20, F-135, Space Miami, Space Ibiza, Cocoon Frankfurt şi Ministry of Sound din Londra sunt doar câteva acestea. Italianul a lansat melodii cu importante label-uri şi a ajuns de mai multe ori în topul Beatport.

Cu un stil muzical unic, plin de culoare şi emoţie, Robert Babicz este unul dintre cei mai apreciaţi artişti germani. Melodiile sale au atras atenţia lable-ului Bedrock Recordings în urmă cu câţiva ani, iar mai apoi titlurile sale au continuat sa fie lansate prin intermediul Systematic Recordings, Mille Plateaux dar şi prin propriul label Babiczstyle.

Popof este unul dintre reprezentanţii de seamă a muzicii franceze. El a ieşit în evidenţă după ce mixurile sale pentru piesele unor artişti ca Tiesto, Benny Benassi, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Luciano, Sven Vath, John Digweed, Tiga sau Sasha au dus la crearea unui lable propriu şi a unui renume în industrie.

Patrick Hagenaar este rezidentul Ministry of Sound ce va fi prezent la Bucureşti. Mixurile britanicului au fost difuzate de către câţiva dintre cei mai importanţi DJ ai lumii: David Guetta, Axwell şi Tiesto.  Muzica românească va fi reprezentată de DJ Optick, unul dintre cei mai cunoscuţi artişti ai genului din ţara noastră. Realizatorul emisiunii Nextlevel este recunoscut pentru mixurile sale pline de energie care răsună atât în cluburile din ţara noastră cât şi în cele de afară.

Bilete Ministry of Sound: „Made in London”

Biletele pentru Ministry of Sound: „Made in London” din Turbohalle pot fi achiziţionate în avans de pe www.eventim.ro la preţul de 45 lei. În ziua evenimentului acestea vor putea fi cumpărate la 60 lei.

Cumpara bilet

Ministry of Sound: „Made in London” va fi organizat de Xteria, cei care au organizat şi prima ediţie a evenimentului, precum şi show-ul lui Sander van Doorn din Capitală.