După anunţarea concertului în premieră a lui Pablo Alborán în România, care va avea loc pe 27 mai 2015 la Sala Palatului din Bucureşti, fanii artistului mai primesc o veste bună. Astfel, nu numai că îl vor putea asculta, dar câţiva dintre ei vor putea avea parte şi de un meet & greet cu îndrăgitul artist.

Iniţiativa vine din partea organizatorului, care doreşte să răsplătească entuziasmul fanilor oferindu-le acestora posibilitatea să-l întrebe tot ceea ce doresc să afle şi să stea la aceeaşi masă cu el. Meet & greet-ul se va desfăşura în ziua concertului, de la ora 18:30, cu jumătate de oră înaintea începerii spectacolului.

La puţin timp după aflarea veştii că Pablo Alborán va concerta în ţara noastră, fanii au fost extrem de entuziasmaţi şi au organizat chiar şi un flashmob în parcul Herăstrau în cinstea sosirii lui, iar meet & greet-ul este ocazia perfectă pentru ca 15 fani să vorbească cu idolul lor cu 4 zile înainte ca acesta să-şi sărbătorească ziua de naştere.

Pablo Alborán este un artist spaniol care a cucerit cu vocea, dar şi cu înfăţişarea sa, milioane de fani din întreaga lume, având un succes răsunator şi o mulţime de concerte sold-out. În acelaşi timp, se poate lăuda şi cu titlul de cel mai vândut artist al ultimilor ani în Spania, Portugalia şi America Latină.

Cei care îşi doresc să se numere printre cei 15 fani norocoşi, trebuie să se grăbească să-şi achiziţioneze biletele meet & greet de pe site-ul www.vreaubilet.ro, de la casa de bilete a Sălii Palatului şi de la standul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center. Un bilet meet & greet costă 120 lei şi nu asigură loc în sală la concert, este valabil doar în asociere cu un bilet la spectacol.

Bilete Pablo Alborán la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Pablo Alborán de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 27 mai 2015, au fost puse în vânzare în reţeaua Eventim şi pe site-ul www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categoria Preţ
Categoria VIP 475 lei cumpără bilete
Categoria I 390 lei cumpără bilete
Categoria II 340 lei cumpără bilete
Categoria III 290 lei cumpără bilete
Categoria IV 210 lei cumpără bilete

Concertul Pablo Alborán la Bucureşti este organizat de către Vreau Bilet.