Lou Bega va concerta la Bucureşti în locul trupei Londonbeat, în cadrul „The Best Pop Music in the World”. Legenda R&B-ului britanic şi-a contramandat concertul de pe 13 noiembrie 2014 de la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Celebrul solist Jimmy Helms de la Londonbeat, a contramandat concertul de la Bucureşti din cauza unor probleme de sănătate. Artistul s-a internat la o clinică britanică, însă nu au fost date detalii despre acest eveniment. În spectacolul de la Sala Polivalentă, locul formaţiei London Beat va fi luat de Lou Bega, un nume la fel de cunoscut iubitorilor muzicii anilor ‘90, cel ce a lansat succesul „Mambo No.5”.

Pe aceeaşi scenă vor urca Paul Young, unul dintre cei mai iubiţi solişti din Marea Britanie, care revine în ţara noastră la 20 de ani de la participarea sa la Festivalul „Cerbul de Aur” şi Johnny Logan, interpretul ce a câştigat Eurovision-ul de trei ori, adevăraţii Boney M, dar şi Gazebo.

Evenimentul „The Best Pop music in the World” este produs de Music Management Events. Pentru moment nu se cunosc informaţii despre preţul biletelor.