Control Club - Concerte Control Club - iConcert.ro

Home » Galerie foto

Control Club

Bucureşti, Str. Constantin Mille nr. 4
Informaţii şi rezervări: 0733 927 861

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto la Control Club

FOTO: Elias Nardi Group feat. Daniele Di Bonaventura în Control Club din București

Grupul condus de Elias Nardi Group căruia i s-a alăturat instrumentistul Daniele Di Bonaventura a concertat în Control Club, în cadrul seriei de evenimente Jazz Nouveau, pe 3 aprilie 2017. Urmăreşte galeria foto de la concertul Elias Nardi Group feat. Daniele Di Bonaventura în Control Club din... 

FOTO: The Black Heart Procession în Club Control din Bucureşti

The Black Heart Procession a concertat pentru prima dată în România, în Club Control din Bucureşti, pe 29 martie 2017. Evenimentul a făcut parte din turneul european al trupei americane. Urmăreşte galeria foto de la concertul The Black Heart Procession în Club Control din Bucureşti!  

FOTO: Bill Laurance la Jazz Nouveau în Club Control din Bucureşti

Bill Laurance, membru fondator al trupei Snarky Puppy, a concertat în Club Control din Bucureşti, în cadrul seriei de concerte Jazz Nouveau, pe 27 martie 2017. Evenimentul de la Bucureşti a făcut parte din turneul european pe care britanicul Bill Laurance îl susţine alături de Felix Higginbottom... 

FOTO: Swans la Control Club din Bucureşti

Trupa Swans a revenit în concert în clubul Control din Bucureşti, pe 23 martie 2017, cu ocazia turneului de promovare a noului album, „The Glowing Man”. În deschidere a cântat Little Annie. Urmăreşte galeria foto de la concertul Swans la Control Club din Bucureşti!  

FOTO: The Underground Youth în Control Club din Bucureşti

The Underground Youth a revenit la București pentru a susține un concert în Control Club, pe 17 martie 2017. Urmăreşte galeria foto de la concertul The Underground Youth în Control Club din Bucureşti!  

Concert Bill Laurance la Jazz Nouveau în Club Control din Bucureşti

Luni, 27 martie 2017, de la ora 20:00, Bill Laurance, pianist şi membru fondator al trupei Snarky Puppy, concertează în Club Control din Bucureşti, în cadrul seriei de concerte Jazz Nouveau. Bill Laurance a concertat pentru prima oară în România în 2013, alături de colegii de la Snarky Puppy.  
27 Mar 2017     ,

Concertele lunii martie 2017 în România

Concerte dedicate femeilor, artişti care cântă în premieră în România, turnee şi festivaluri – acestea sunt câteva dintre ofertele muzicale ale lunii martie, în România.  

Concert Fink în Control Club din Bucureşti

Sâmbătă, 7 octombrie 2017, de la ora 20:00, Fink revine în concert la Bucureşti, în Control Club. Evenimentul face parte dintr-un turneu de promovare al viitorului album, „Fink’s Sunday Night Blues Club Vol. 1”, ce urmează să fie lansat pe parcursul acestui an.  
7 Oct 2017     ,

FOTO: Nitai Hershkovits Trio în Control Club din Bucureşti

Pianistul israelian Nitai Hershkovits a susţinut un concert în Control Club din Bucureşti, pe 20 februarie 2017. Acesta a fost acompaniat pe scenă de Rejoicer (clape & programming) şi de Eyal Talmudi (saxofon). Urmăreşte galeria foto de la concertul Nitai Hershkovits Trio la Jazz Nouveau,... 

FOTO: Bugge Wesseltoft în Control Club din Bucureşti

Bugge Wesseltoft, pionierul nu jazz-ului scandinav, a cântat în Control Club din București, pe 6 februarie 2017. Formula sub care a concertat pe scena bucureșteană a fost: Bugge Wesseltoft – clape, Harald Lassen – Saxofon, Oddrun Lilja Jonsdottir – chitară, Sanskriti Shrestha... 
123Social Media