Luni, 11 iulie 2016, de la 18:30, James, Public Service Broadcasting şi Jack Savoretti vor susţine concerte în cadrul evenimentului Lazy Monday, ce are loc la Teatrul de Vară din Parcul Herăstrău, din Bucureşti. Evenimentul este deschis de trupa Omelette.

UPDATE: Jack Savoretti, confirmat iniţial în line-up-ul evenimentului Lazy Monday, îşi anunţă fanii români că nu va putea participa la întâlnirea promisă. Dar promite că va încerca să viziteze România cât de curând, într-un mesaj adresat celor care-i iubesc muzica pe pagina sa oficială de Facebook.

Cei care şi-au achiziţionat bilete la evenimentul Lazy Monday în mod special pentru Jack Savoretti (după 26 mai) şi doresc returnarea contravalorii biletelor achiziţionate online prin Eventbook.ro trebuie să solicite acest lucru printr-un e-mail către office[at]eventbook[dot]ro în care să fie menţionat numărul comenzii. Pentru biletele achiziţionate prin card bancar sau transfer bancar, returnarea banilor se va face automat în contul din care au fost fost achitate, iar pentru biletele achiziţionate prin curier, trebuie să trimiteţi un cod IBAN, banca şi numele complet al titularului de cont. Clienţii care au achiziţionat bilete de la librăriile partenere din Bucureşti îşi pot recupera banii odată cu prezentarea biletelor, în intervalul 29.06 – 11.07.2016. Cererile de recuperare a contravalorii biletelor vor fi rezolvate în termen de 72 ore de la primirea solicitării, dar nu mai tarziu de luni, 11 iulie, inclusiv.


James este o trupă originară din Manchester, care a debutat în 1982 cu numeroase concerte pe scenele britanice. Formaţia a lansat 9 albume până în 2001, când solistul trupei, Tim Booth, şi-a anunţaţ retragerea din proiect. Însă, în 2007, trupa s-a reunit, iar până în prezent au lansat încă 5 albume. Cel mai recent album al lor, lansat în primăvara anului 2016, se numeşte „Girl At The End Of The World”. De-a lungul carierei, membrii James au avut o serie de colaborări cu nume importante din muzica internațională, printre care și Brian Eno şi Neil Young.

Public Service Broadcasting este o trupă originară din Londra care abordează muzică instrumentală şi combină diferite stiluri de rock printre care alternative, art rock sau indie rock. Cariera sa muzicală este compusă din 3 albume de studio și 3 EP-uri lansate pe parcursul a șapte ani. Cei doi membri ai formației cântă la mai multe instrumente printre care chitară, banjo sau corzi. Trupa concertează pe scenele celor mai mari festivaluri europene şi este câştigătoarea a mai multor premii BBC.

Jack Savoretti este un cântăreț britanic care își cântă propriile versuri pe muzica compusă chiar de el. Muzica sa reprezintă o combinaţie originală între folk şi pop. Artistul preferă interpretările acustice live, deoarece, astfel îşi poate pune în valoare şi calităţile de instrumentist, cântând la pian, chitară şi armonică. Până în prezent, Jack a lansat 4 albume de studio şi 2 EP-uri care au fost promovate prin mai multe turnee europene.

Bilete Lazy Monday la Bucureşti

Biletele la evenimentul Lazy Monday, ce va avea loc pe 11 iulie 2016 la Teatrul de Vară Herăstrău din Bucureşti, sunt disponibile online pe www.eventbook.ro şi în Bucureşti, în Librăria Engleză „Anthony Frost”, Librăria Franceză „Kyralina” și Librăria Hecate. Biletele pot fi procurate la următoarele categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor şi perioada achiziţionării.

Categorie Preţ până în 10 iulie Preţ în ziua evenimentului
Categoria II (fără loc) 175 lei 195 lei
Categoria I 200 lei 220 lei
Categoria VIP 220 lei 240 lei