Trupa americană Kings of Leon vine pentru prima dată în concert în România, pe 17 iunie 2017, la Arena Naţională din Bucureşti. Concertul face parte din turneul de promovare al celui mai recent album, „WALLS”, informează ALive, organizatorii concertului. Concertul nu apare însă, în acest moment, pe niciunul dintre canalele oficiale ale trupei. Biletele au fost puse în vânzare şi au preţuri cuprinse între 95 şi 500 lei.

În aproape 18 ani de carieră, cei patru băieţi de la Kings of Leon, au produs 7 materiale discografice, au vândut peste 18 milioane de albume şi peste 24 de milioane de single-uri în întreaga lume. Mai mult, au fost nominalizaţi de 12 ori la premiile Grammy şi au câştigat patru dintre acestea: „Best Rock Performance By A Duo Or Group With Vocals” pentru piesa „Sex on Fire” (2009) şi „Record Of The Year”, „Best Rock Performance By A Duo Or Group With Vocals” şi „Best Rock Song” pentru piesa „Use Somebody” (2010).

Îmbinând mai multe stiluri, ca hard rock, alternative rock şi garage rock, Kings of Leon s-a bucurat de succesul inițial, în Marea Britanie, obţinând primele poziţii în „Top 40 Single”, două premii BRIT în 2008 şi un premiu Juno. Mai mult, primele trei albume ale trupei au cucerit rând pe rând poziţii fruntaşe în top „5 UK Albums”.

Cel de-al treilea album al lor, „Because of the Times”, de asemenea, a atins prima poziţie. După lansarea „Only by the night” în septembrie 2008, formaţia a obţinut succesul şi în Statele Unite. Single-urile „Sex on Fire”, „Use Somebody” şi „Notion” s-au clasat toate pe prima poziţie în topul „Hot Modern Rock Tracks”. Albumul a fost certificat cu platină în Statele Unite, şi a fost cel mai bine vândut album din 2008 în Australia, fiind certificat cu platină de nouă ori.

Cel de-al 5-lea album al formaţiei, „Come Around Sundown”, a fost lansat pe 18 octombrie 2010, iar cel de-al 6-lea album, „Mechanical Bull”, a fost lansat pe 24 septembrie 2013. „WALLS”, cel mai recent album şi cel care marchează numărul şapte, a fost lansat pe 14 octombrie 2016.

Trupa americană formată în Nashville, Tennessee este compusă din fraţii Anthony Caleb Followill (vocal, chitară ritmică), Ivan Nathan Followill (tobe, percuţie, back vocal) şi Michael Jared Followill (chitară bass, back vocal), şi vărul lor Cameron Matthew Followill (chitară, back vocal).

Bilete Kings of Leon la Arena Naţională din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care trupa Kings of Leon îl va susţine în premieră în România, pe 17 iunie 2017, la Arena Naţională din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Bilete.ro şi online de pe www.bilete.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

Categorie Preţ
Categorie VIP 500 lei
Categoria I 230 lei
Categoria II 180 lei
Categoria III 160 lei
Categoria IV 110 lei
Categoria V 95 lei
Gazon 285 lei
Gazon 190 lei

Concertul este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti.