John Newman şi duo-ul G.T.A. (Good Times Ahead) sunt cele mai recente confirmări la festivalul UNTOLD şi se alătură celor peste 200 artişti care vin între 3 şi 6 august 2017 la Cluj-Napoca. Organizatorii anunţă că se mai găsesc la vânzare doar 3000 de abonamente General Acces şi VIP, dar şi bilete de o zi.

Artistul britanic, John Newman se reîntoarce pe scena principală a festivalului UNTOLD, după ce a fost prezent la prima ediţie a festivalului. Colaborările cu Calvin Harris şi Rudimental i-au adus melodiile pe primele locuri în topurile internaţionale. La doar 27 de ani, artistul are deja numeroase melodii ce s-au clasat pe primul loc în topurile din UK, printre care: „Love me again”, „Blame” şi „Give me your love”.

Cei doi componenţi ai trupei G.T.A., Julio Mejia şi Matt Toth vin pentru prima dată în România. G.T.A. sunt doi DJ şi producători de muzică house, electro house şi hip hop din SUA. Cei doi au participat la turneele mondiale ale unor artişti precum Rihanna, Calvin Harris şi Tiesto.

Peste 200 artişti, printre care: Afrojack, Armin van Buuren, Axwell & Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, Steve Aoki, Marshmello, Alan Walker, Don Diablo, Lost Frequencies, Ellie Goulding, Hurts, Jasmine Thompson, MO, Tinie Tempah sunt confirmaţi la cea de-a treia ediţie a festivalului UNTOLD.

Programul final al festivalului UNTOLD pe zile, ore şi scene, este disponibil aici, dar şi în aplicaţia UNTOLD disponibilă în Appstore şi Google Play. Programul poate suferi modificări ulterioare.

Ultimele abonamente la UNTOLD 2017

Doar 3000 de abonamente General Acces (550 lei + taxe) şi VIP (1100 lei + taxe) mai sunt disponibile pentru a treia ediţie a festivalului UNTOLD. Mai pot fi achiziţionate şi bilete de o zi, la preţul de 250 de lei plus taxe. Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro.

Pentru cei care încă nu au găsit un loc de cazare, organizatorii festivalului anunţă că mai există locuri disponibile în căminele studenţeşti din Cluj-Napoca, dar şi în campingul UNTOLD, aflat la doar câteva minute distanţă de zona festivalului.

UNTOLD continuă campania Transilvania All Inclusive!

UNTOLD continuă şi în acest an campania demarată în 2016, Transilvania All Inclusive, care şi-a propus de la început să transforme tărâmul lui Dracula în cel mai mare resort din lume.

UNTOLD continuă campania Transilvania All Inclusive!

În parteneriat cu Autoritatea Naţională pentru Turism, brăţara UNTOLD oferă în perioada 5 august – 10 septembrie 2017 reduceri sau alte facilităţi la obiectivele turistice importante din Transilvania. Pentru a putea promova turiştilor cât mai multe atracţii transilvănene, anul acesta este disponibilă platforma online, unde pot fi încărcate în mod gratuit obiective turistice (castele, muzee, conace, complexe turistice de tip hotel-restaurant), singura obligaţie a operatorilor fiind de a oferi un beneficiu posesorilor de brăţară UNTOLD 2017.

Înscrierile pe plaftormă pot fi făcute până la data de 1 august 2017. Toate obiectivele turistice care se vor înscrie în platformă vor fi promovate atât pe site-ul festivalului, cât şi în timpul acestuia, în cadrul stand-ului Transilvania All Inclusive!