La scurt timp după ce Cristi Minculescu a anunţat că părăseşte trupa Iris, alături de care a cântat din 1980, formaţia revine pe scena muzicală într-o nouă formulă. Pe 4 decembrie 2012, începând cu ora 19:30, Iris va susţine primul concert oficial în Bucureşti alături de Toni Şeicărescu – noul solist vocal. Evenimentul are loc la Sala Palatului şi este organizat de Media Services International.

La sfârşitul anului 2011 IRIS a intrat în portofoliul casei de discuri CAT Music, iar în 2012 aceştia au lansat un nou single, împreună cu un videoclip şi un album aniversar (“Iris – O lume doar a lor – 35 de ani”). În luna cadourilor şi a sărbătorilor IRIS se prezintă în faţa publicului în noua formulă, cu solistul Toni Şeicărescu, pentru a cânta împreună cele mai iubite piese din repertoriul acestora.

Trupa IRIS este una dintre cele mai îndrăgite trupe de rock din România, cu o activitate muzicală de peste 35 de ani şi 19 materiale discografice lansate. Ultimul concert susţinut de Cristi Minculescu alături de IRIS a avut loc pe 2 septembrie 2012, lângă Cluj-Napoca, la Bonţida în cadrul festivalului Barock – Zilele Castelului Banffy.

Bilete concert IRIS la Sala Palatului

Biletele pentru concertul susţinut de trupa IRIS în noua formulă la Sala Palatului sunt disponibile la următoarele preţuri:

Categoria I: 150 lei
Categoria II: 100 lei
Categoria III: 70 lei
Categoria IV: 50 lei

Cumpara bilet

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.