În perioada 23 octombrie – 12 decembrie 2015, trupa Holograf pleacă în turneul naţional de promovare al celui mai recent album, „Life Line”, în mai multe oraşe din ţară, totul culminând cu un concert la Sala Polivalentă din Bucureşti, pe 14 noiembrie.

Tupa Holograf şi-a început activitatea în anul 1978 şi este printre cele mai longevive şi de succes trupe din România. După anul 1990, Holograf a schimbat puţin stilul muzical, mergând pe rock modern. Printre cele mai cunoscute melodii ale formaţiei regăsind: „Banii vorbesc”, „Dincolo de nori”, „Ţi-am dat un inel”, „Undeva departe” sau „Să nu-mi iei niciodată dragostea”.

Albumul cu numărul 18, „Life Line”, va fi lansat printr-un concert ce va avea loc pe 14 noiembrie la Sala Polivalentă din Bucureşti. Materialul va conţine şapte piese noi, cât şi trei melodii din repertoriul mai vechi al formaţiei, reinregistrate: „Mafia”, „Sunt un balcanic” şi „Ai o oră să te distrezi”.

Program Holograf – turneu lansare album „Life Line”

Oraş Data Locaţie
Constanţa 23 octombrie – 19:00 Casa de Cultură a Sindicatelor
Craiova 25 octombrie – 18:00 Sala Polivalentă
Cluj-Napoca 27 octombrie – 19:30 Casa de Cultură a Studenţilor
Timişoara 29 şi 30 octombrie – 19:30 Teatrul Naţional
Ploieşti 8 noiembrie – 18:00 Casa de Cultură a Sindicatelor – AMÂNAT
Bucureşti 14 noiembrie – 19:00 Sala Polivalentă
Ploieşti 12 decembrie – 18:00 Sala Sporturilor „Olimpia"

Biletele pentru concertele din cadrul turneului „Life Line”, susţinut de trupa Holograf în mai multe oraşe din ţară, pot fi achiziţionate de la casele de bilete a sălilor de spectacol şi online de pe www.myticket.ro, www.bilete.ro sau www.vreaubilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de oraş şi poziţionarea locurilor în sală.

Pentru concertul de la Bucureşti, biletele au preţuri cuprinse între 80 şi 150 lei.