Acest eveniment a avut loc in data de 26 Aug 2017.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

În perioada 25-26 august 2017, lângă Timişoara, la KM6, de la iesirea din Timisoara spre Arad (DN69), pe terenul fostei ferme a Facultăţii de Agronomie, are loc cea de-a doua ediţie a Haywire Festival. Timp de două zile, pe scena festivalului, vor urca 13 trupe din Europa care vor crea vibraţii de rock psihedelic, progresiv, doom, stoner, sludge sau post rock.

Line-up-ul celei de-a doua ediţii a festivalului Haywire este  format din trupe din underground-ul european şi românesc şi păstrează tradiţia diversităţii şi abundenţei de stiluri muzicale.

Monkey3 (Elveţia), Mars Red Sky (Franţa), BelzebonG (Polonia), Coogans Bluff (Germania), The Egocentrics (România), Telepathy (Marea Britanie), Triptonus (Austria), Wolfram (Serbia), Valerinne (România), Valerinne (România), The Cyclist Conspiracy (Serbia), Cardinal (România) şi Her Highness (Ungaria) sunt formaţiile care vor evolua pe scena festivalului, pe parcurusl celor două zile.

Festivalul are loc pe terenul fostei ferme a Facultăţii de Agronomie, la KM6, de la ieşirea din Timişoara spre Arad (DN69). De asemenea, spaţiul oferă atât posibilitatea campării cât şi opţiuni pentru diverse activităţi complementare muzicii.

Abonamente Haywire Festival 2017

Abonamentele pentru Haywire Festival, ce se desfăşoară pe 25 şi 26 august 2017 lângă Timişoara, pot fi achiziţionate online de pe www.iabilet.ro şi din reţeaua iaBilet la preţuri care diferă în funcţie de perioada de achiziţie.

Categorie Early Bird Preţ normal La intrare
Abonament fără camping inclus 100 lei 130 lei 150 lei
Abonament cu camping inclus 120 lei 150 lei 170 lei

Early Bird – până la 1 iulie 2017

Haywire Festival este un eveniment organizat de Asociaţia Haywire Booking.