Celebrul pianist HAVASI va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 22 noiembrie 2016. Spectacolul „HAVASI Concert Show” face parte din turneul internaţional „Landmark World Tour” şi va avea un invitat special, pe Lisa Gerard.

Muzica clasică va răsuna la Bucureşti prin intermediul celui mai nou spectacol al pianistului şi compozitorului HAVASI. După concertul din 2014, artistul revine la Bucureşti cu un concept unic, prezentat la nivel internaţional prin turneul din 2016. Seria de concerte a artistului a început pe scena principală a Carnegie Hall, unde a fost aplaudat la scenă deschisă, timp de 15 minute, de publicul din New York.

Concertul HAVASI este atât o experiență auditivă și vizuală, în compania „celui mai important export muzical al Ungariei după Bartók”, după cum a fost descris de presa americană. Creaţiile originale şi inovative îi aparţin 100% lui HAVASI, iar spectacolul aduce pe aceeaşi scenă mulţi artişti diferiţi, care abordează diferite instrumente, printre care: pian solo, baterie rock, orchestră de coarde și artişti solo, vocal și instrumental. Show-ul este completat de cele mai noi tehnologii în materie de sunet, scenă, lumini și proiecţii video.

https://www.youtube.com/watch?v=vSilioVWat4

HAVASI  este un pianist renumit pentru propriile compoziţii, care a debutat după anul 2000. Spectacolele sale unice de pe scenă au la bază conceptul original al directorului american de creaţie Brian Burke și al designerului vizual francez Gilles Papain. De-a lungul carierei sale, instrumentistul a lansat peste 10 materiale de studio şi a colaborat cu artişti celebri, precum: Lisa Gerard sau The Hooligans.

Printre cele mai cunoscute show-uri ale sale se numără şi participarea la Papp Laszlo Sports Arena din Budapesta, care l-a propulsat pe locul #2 în clasamentele Billboard Boxscore şi Pollstar pentru numărul de bilete vândute la nivel mondial. Totodată, muzica din spectacol a fost pe locul #2 în clasamentul Billboard al concertelor internaţionale.

Bilete HAVASI la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul HAVASI de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 22 noiembrie 2016, pot fi achiziţionate online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Copiii cu vârsta sub 16 ani beneficiază de o reducere de 50%.

Categorie Preţ copii sub 16 ani Preţ normal
Categorie VIP 225 lei 450 lei cumpără bilete
Categoria I 150 lei 300 lei  cumpără bilete
Categoria II 125 lei 250 lei  cumpără bilete
Categoria III 95 lei 190 lei  cumpără bilete
Categoria IV 80 lei 160 lei  cumpără bilete
Categoria V 65 lei 130 lei  cumpără bilete