Acest eveniment a avut loc in data de 22 Sep 2017.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 22 septembrie 2017, trupa Golan revine cu proiectul „Golan Symphonic”, de data aceasta la Arenele Romane din Bucureşti. J. Bernardt, ViLLage, Fhin şi ARME sunt invitaţii speciali ai show-ului.

După ce anul trecut trupa Golan a susţinut primul show sub umbrela acestui proiect unic şi original, la Imapp, în faţa a peste 40.000 de fani, anul acesta revine cu un nou eveniment la un alt nivel. Dacă în 2016, orchestra a fost formată din 40 de instrumentişti cu coarde (vioară, violoncel, contrabas), în 2017, aceasta va fi completată şi de orchestră compusă din 20 de suflători.

Program concert Golan – „Golan Symphonic”

17:30 – acces general
18:00 – 19:00 – ViLLage
19:00 – 20:00 – Fhin (FR)
20:00 – 20:30 – pregătire J. Bernardt
20:30 – 21:30 – J. Bernardt (BE)
21:30 – 22:00 – pregătire Golan
22:00 – 23:30 – Golan
23:30 – ARME

În zona de concert, nu este permis accesul cu băuturi şi produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locaţiei, sticle, bidoane de plastic, cutii de băutură, căţti de motociclete, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanţuri, animale de companie, ruscacuri şi bagaje voluminoase, selfie stick-uri.

Fondată în 2003, trupa Golan a avut o ascensiune incredibilă în industria muzicală. Alexandru Burcea, Mihai Ristea şi Ernesto sunt cei trei „golani”, care aduc o vibraţie proaspătă şi o altă abordare în muzica electronică de astăzi. Formaţia îmbină şi foloseşte atât experienţa cât şi bagajul muzical diferit al fiecăruia dintre membrii trupei pentru a crea un stil melodios, ce a trecut rapid din zona underground în cea a mainstream-ului de calitate. Compoziţiile lui Mihai, percuţiile exotice ale lui Ernesto şi influenţele clasice, combinate cu ritmuri de jazz, ale lui Alex se combină într-o armonie perfectă. Sunetul lor unic atrage foarte uşor publicul şi îl invită la dans.

În 2015, grupul a debutat pe plan internaţional la festivalul Open’er din Polonia. Anul acesta, formaţia şi-a lansat primul album, „Intro”, printr-un concert la Arenele Romane. Alături de mai mulţi invitaţi speciali, printre care Helen, Otherside şi Moonlight Breakfast, trupa şi-a promovat muzica pentru care a muncit în aceşti ani de activitate. Printre cele mai cunoscute piese ale grupului se numără: „Zenith”, „Strong Faith”, „Who Left Me Open” şi „Promises”. În prezent, Golan face parte din line-up-ul multor festivaluri din România, dar şi din Europa.

 Bilete Golan Symphonic la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Golan Symphonic de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 22 septembrie 2017, pot fi cumpărate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de perioada de achiziţionare.

Perioada achiziţie Preţ
Acces general – primele 1000 (2-15 august) 29 lei + taxe bilete
Acces general (16 august – 8 septembrie) 45 lei + taxe bilete
Acces general (8-22 septembrie) 60 lei + taxe bilete
Acces general – la intrare 75 lei