Cântăreaţa de origine italiană Gianna Nannini revine în România, pentru a susţine un concert pe 27 aprilie 2017, la Sala Palatului din Bucureşti. Artista va urca pe scenă alături de trupa Red Rock Strings, în cadrul spectacolului care face parte din turneul european „HITSTORY TOUR 2017”.

După opt ani de la primul său concert susţinut în România, artista se întoarce cu un nou spectacol de trei ore, în care va încânta publicul cu cele mai mari hituri de pe toate albumele sale de succes. Cântăreaţa şi compozitoarea de muzică rock continuă să aibă succes la nivel mondial, după mai bine de 30 de ani de la începuturile carierei sale muzicale.

S-a născut în Siena, oraş cu farmec medieval din zona Toscanei şi a fost influenţată încă de mică de muzica celebrei Janis Joplin. Spirit rebel, şi-a exprimat întotdeauna credinţele proprii prin intermediul muzicii şi este unul dintre acei artişti care capătă curaj şi încredere atunci când publicul îi apreciază munca.

„America”, primul său hit, a fost lansat în 1979, iar albumul „California” s-a transformat în scurt timp într-un succes peste graniţele Italiei. A ocupat primele locuri în topurile europene cu melodii precum „Latin Lover” şi „Profumo”, iar în 1986 „Bello e impossibile” a devenit hit internaţional, premiat în mai multe ţări europene.

Publicul din România o cunoaşte mai ales după show-ul din ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale de Fotbal din 1990. Mai mult, „Un’estate italiana” rămâne unul dintre cele mai populare imnuri ale microbiştilor din întreaga lume. În anul 2004 lansează „Perle”, iar versiunea acustică a piesei „Meravigliosa creatura”, inclusă pe acest album, a fost folosită într-un spot publicitar pentru Fiat Bravo.

Bilete Gianna Nannini la Sala Palatului Bucureşti

Biletele pentru concertul Gianna Nannini de pe 27 aprilie 2017, ce are loc la Sala Palatului din Bucureşti, pot fi achiziţionate începând cu 7 decembrie 2016 din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

Categorie Preţ
Categoria VIP 275 lei cumpără bilete
Categoria I 225 lei cumpără bilete
Categoria II 200 lei  cumpără bilete
Categoria III 175 lei  cumpără bilete
Categoria IV 120 lei  cumpără bilete
Categoria V 95 lei  cumpără bilete

Concertul Gianna Nannini de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de Balkan Entertainment Group.