Muzica, teatrul, circul, acrobaţiile şi efectele speciale se vor uni pe o scenă 360° la Festigal, un show în premieră, care va avea loc la Sala Polivalentă din Bucureşti, între 1 şi 4 decembrie 2016. Denumit şi „Spectacolul Spectacolelor”, evenimentul este o poveste captivantă care are la bază conceptul „AM UN VIS”.

Un spectacol unic de sunet, lumini, efecte, costume şi proiecţii video, dedicat tuturor iubitorilor de artă se va desfăşura la final de an, în compania unor vedete din peisajul artistic românesc. Primul nume sonor de pe lista show-ului este Smiley, care va performa prin muzică şi dans pe scena de la Festigal, dar care este în acelaşi timp co-producător şi face parte din echipa de creaţie a spectacolului. Mai mulţi artişti, care vor lua parte la eveniment, urmează să fie anunţaţi.

Festigal este un proiect creat de Gal Golan în colaborare cu Stefan Haves, un regizor american care a lucrat la spectacolele Cirque du Soleil. Acesta este specializat pe scenarii de spectacole de clovni şi este profesor la programele de Master.

Festigal 2016, între 1 şi 4 decembrie, la Sala Polivalentă din Bucureşti
Festigal 2016, între 1 şi 4 decembrie, la Sala Polivalentă din Bucureşti

„Sunt extrem de bucuros că visul nostru încă de acum opt ani devine realitate şi îmi face o deosebită plăcere să anunţ prima ediţie a acestui eveniment inedit. Vă asigur că show-ul va depăşi absolut orice imaginaţie, va fi ceva nemaiîntâlnit pe vreo scenă din România. Sunt convins că fiecare dintre cei care vor veni între 1 şi 4 decembrie la Sala Polivalentă va fi cucerit de spectacolul de pe scenă, de jocurile de lumini, de efectele speciale şi de acrobaţiile prezentate”, a spus Gal Golan, creator şi producător executiv Festigal.

Mai multe detalii, precum şi informaţii despre preţul biletelor şi achiziţionarea acestora vor fi anunţate în cel mai scurt timp.