UPDATE: Programat iniţial pentru data de 13 iunie 2017, concertul a fost reprogramat, din motive independente de organizatori, pe 21 noiembrie 2017. Biletele achiziţionate şi invitaţiile rămân valabile pentru noua dată a concertului. De asemenea, toţi cei care îşi doresc restituirea banilor, o pot cere în acelaşi loc de unde au achiziţionat biletele.

Engelbert Humperdinck, supranumit „Regele Romanţelor”, revine în concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 13 iunie 2017, în cadrul turneului mondial „A 50-a aniversare”. Timp de o lună biletele pot fi achiziţionate la un preţ special, cu 25% reducere, în cadrul promoţiei Early Bird.

Engelbert Humperdinck, născut ca Arnold George Dorsey, şi-a ales numele de scenă inspirat de compozitorul german al operei „Hansel şi Gretel”. Cu înclinaţii muzicale încă din copilărie, succesul adevărat a apărut când artistul britanic avea 31 de ani, o dată cu lansarea piesei „Release me” (1967), cu care a intrat în Cartea Recordurilor. Cu vânzări de peste 1 milion de copii, single-ul a stat, numai în Marea Britanie, timp de 56 de săptămâni pe primul loc.

Cariera muzicală a lui Engelbert Humperdinck se întinde pe parcursul a mai bine de 50 de ani, timp în care a lansat peste 50 de albume care s-au vândut în 150 de milioane de exemplare, a primit 63 de discuri de aur, 35 de platină şi a fost nominalizat de 4 ori la Premiile Grammy.

„Please Release me”, „The Last Waltz”, „There Goes My Everything”, „Red Roses For My Lady” sau „Hand in Hand” sunt doar câteva dintre cele mai iubite piese ale artistului care au fascinat şi încântat generaţii întregi.

Bilete Engelbert Humperdinck la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Engelbert Humperdinck îl va susţine pe 13 iunie 2017 la Sala Palatului din Bucureşti pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de perioada de achiziţie şi poziţionarea faţă de scenă.

Categorie Preţ Early Bird Preţ normal
Golden VIP 299 lei 399 lei bilete
Categoria VIP 206 lei 275 lei bilete
Categoria I 168 lei 225 lei bilete
Categoria II 123 lei 165 lei bilete
Categoria III  93 lei 125 lei bilete
Categoria IV 67 lei 90 lei bilete

Early Bird în perioada 22 martie – 21 aprilie 2017.