UPDATE 16.06.2014: Din cauza unor probleme de sănătate, Noora Noor nu va mai concerta pe scena WonderDay 2014. Mai multe detalii sunt disponibile aici.

La doar două luni de la primul său concert în România, artista Delilah şi-a confirmat prezenţa la WonderDay, eveniment ce va avea loc în data de 29 iunie 2014, la Palatul Mogoşoaia de lângă Bucureşti. Pe lângă tânăra artistă britanică, vor urca pe scenă şi Tape Five, dar şi Noora Noor şi Asaf Avidan.

RECENZIE: Energie acustică cu Delilah la Bucureşti

Chiar dacă face muzică de la vârsta de 12 ani, Delilah a reuşit să se facă remarcată pe plan internaţioanal prin intermediul celebrului single „Time”, lansat în colaborare cu duo-ul britanic Chase&Status, în anul 2011. În următorul an, Delilah a reuşit să strângă hiturile deja cunoscute, precum „Love You So”, „Breathe”, „Inside My Love”, „Shades of Grey” şi „Go”, sub forma primului său material discografic, albumul „From the Roots Up”, lansat în iulie 2012.

Prima vizită în România a artistei a fost una de succes, mai ales având în vedere faptul că evenimentul a fost unul intim. Concertul a avut loc în martie 2014, în clubul bucureştean Atelierul de Producţie, şi a fost integral acustic, dând şansa fanilor săi din Bucureşti să îi cunoască cu adevărat puterea vocală. Drept urmare, seara a luat final cu un club plin de oameni uimiţi de prestaţia artistei.

Aşa cum a promis la finalul evenimentului, Delilah se întoarce în Bucureşti cu forţe proaspete pentru un concert mai mare în cadrul evenimentului WonderDay. Fiind abia la prima ediţie, „Ziua Minunilor” de la Mogoşoaia promite, pe lângă concertele Tape Five, Noora Noor şi Asaf Avidan, o zi de neuitat într-un decor cu totul şi cu totul special: domeniul Palatului Mogoşoaia. Mai mult, organizatorii evenimentului ne promit mai multe confirmări şi noutăţi în perioada ce urmează.

Bilete WonderDay 2014

Biletele pentru WonderDay 2014 sunt disponibile în reţeaua MyTicket şi online pe www.myticket.ro, la preţuri ve variază în funcţie de perioada de achiziţionare:

Categorie Preţ bilete
Regular (7 mai – 7 iunie 2014) 139 lei
Regular (8 – 28 iunie 2014) 149 lei
On Show Day (29 iunie 2014) 160 lei