Delia, una dintre cele mai iubite artiste din România, anunţă un show excepţional şi totodată exclusivist, pe 5 decembrie 2016, la Teatrul Naţional Bucureşti. Delia’s Winter Wonderland nu va fi un simplu concert, ci o experienţă muzicală completă. 

Totul va începe cu intrarea spectaculoasă în Teatrul Naţional din Bucureşti, unde publicul va fi invitat la cocktails & entrées şi se va termina cu un after party high-class la Nuba. Accesul la after party va fi permis doar persoanelor peste 18 ani. Pe scenă, Delia va fi acompaniată de peste 30 de instrumentişti, conduşi de către maestrul George Natsis. Va fi primul concert alături de un big band orchestra din cariera artistei.

Având un concept de sărbători unic, Delia’s Winter Wonderland vine ca o alternativă modernă şi high-tech la tot ce s-a mai văzut până acum pe scenele din România. Pe lângă muzica adusă la nivel de artă, concertul va beneficia de elemente grafice inedite, proiecţii de ultimă generaţie, scenografie grandioasă, costume excepţionale create special pentru acest eveniment şi machiaje desprinse din regate îngheţate.

Cu piese mereu pe primele locuri în topuri, peste 200 de milioane de vizualizări pe YouTube, multe concerte sold out şi jurată în cadrul show-urilor TV, X Factor şi iUmor, Delia vine cu un show exclusivist la Teatrul Naţional Bucureşti.

Bilete Delia’s Winter Wonderland la Teatrul Naţional Bucureşti

Biletele pentru show-ul Delia’s Winter Wonderland de la Teatrul Naţional Bucureşti, de pe 5 decembrie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la două categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

Categorie Preţ
ULTRA VIP PACKAGE 690 lei cumpără bilete
VIP PACKAGE 490 lei cumpără bilete
Loja (CAT. I) 750 lei SOLD OUT
Loja (CAT. II) 720 lei SOLD OUT
Loja (CAT. III) 700 lei SOLD OUT
Loja (CAT. IV) 660 lei SOLD OUT

Delia’s Winter Wonderland este un eveniment organizat de Cat Music şi Global Events.