Australienii de la The Temper Trap susţin primul lor concert în România pe 21 februarie 2017, în Fratelli Studios din Bucureşti. Trupa, cunoscută pentru hitul „Sweet Disposition”, se află în plin turneu de promovare a noului lor album, „Thick as Thieves”, lansat anul trecut. iConcert.ro pune la bătaie două invitaţii duble pentru concertul de la Bucureşti, ce va fi deschis de către The Mono Jacks.

Completează formularul de mai jos până dumincă, 19 februarie 2017, ora 15:00 şi poţi câştiga una dintre cele două invitaţii valabile pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro şi să fie înscrişi la newsletter. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Alexandru Avram şi Luciana Banu. Felicitări!


Înfiinţaţi în 2005 la Melbourne, în Australia, şi stabiliţi ulterior în Regatul Unit, The Temper Trap se află acum în turneul de promovare al celui mai nou album, „Thick as Thieves”. Lansat în 2016 şi ocupând locul 1 în topul australian ARIA în săptămâna lansării, noul album marchează revenirea la un sound axat pe chitară în care se menţin, totuşi, elemente ale experimentelor sonore de până acum.

The Temper Trap au cântat în deschiderea turneelor internaţionale Coldplay şi Rolling Stones, au fost prezenţi la mari festivaluri precum Glastonbury, Lollapalooza şi Coachella, şi au fost nominalizați în 2011 la prestigioasele BRIT Awards pentru cel mai bun artist nou internaţional.

Biletele pentru concertul The Temper Trap de la Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro şi www.iabilet.ro, la preţul de 140 şi 210 de lei.