Spectacolul „Harry Potter şi Piatra Filozofală – în concert” propune vizionarea peliculei pe un ecran de 20 de metri în format HD, pe un fundal sonor live redat de Orchestra Simfonică Bucureşti. Fiecare notă din coloana sonoră originală a filmului va fi sincronizată cu proiecţia peliculei. iConcert.ro pune la bătaie două invitaţii duble pentru spectacolul ce va avea loc pe 1 iunie 2017 la Sala Palatului din Bucureşti.

Completează formularul de mai jos până duminică, 14 mai 2017, ora 18:00 şi poţi câştiga una dintre cele două invitaţii valabile pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro şi să fie înscrişi la newsletter. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt Gheorghişan Ioana Mădălina şi Constantin Mimi. Felicitări!


Concertul cu muzica din filmul Harry Potter reprezintă o experienţă magică din lumea vrăjitorilor, adusă chiar din povestea creată de J. K. Rowling. În cadrul spectacolului va fi difuzat primul film din celebra serie, în care Harry Potter îşi începe aventura sa de vrăjitor şi, în acelaşi timp, lupta pentru piatra filozofală, într-o lume plină de magie şi de personaje unice. Coloana sonoră a peliculei conţine 19 compoziţii muzicale şi a fost nominalizată la premiile Oscar din 2002, la categoriile „Best Original Score”, „Best Art Direction” şi „Best Costume Design”.

Fondată în 2007, Orchestra Simfonică București este alcătuită din peste 100 de instrumentiști de renume din România. Printre numele celebre alături de care a concertat Orchestra Simfonică București se află: Angela Gheorghiu, Sarah Brightman, Tarja Turunen, Jose Luis Gomez, Jin Wang, Tiberiu Soare, Alexandre Bloch, Sarah Chang, Daishin Kashimoto, Erik Schumann și mulți alții.

Biletele pentru Spectacolul „Harry Potter şi Piatra Filozofală – în concert” de la Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la preţul de 80 şi 310 de lei.