Acest eveniment a avut loc in data de 31 Mar 2018.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la , din , .

Joi, 29 martie 2018 şi sâmbătă, 31 martie 2018, de la ora 20:00, Lara Fabian susţine două concerte în România, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca şi la Sala Palatului din Bucureşti, în cadrul turneului de promovare al noului său album, „Camouflage”.

Celebra cântăreaţă Lara Fabian revine pe scenele din Bucureşti şi din Cluj-Napoca pentru a susţine un nou show, care va conţine atât piese de pe noul material al artistei „Camouflage”, cât şi hituri care i-au adus succesul internaţional. Mai mult, fanii care îşi vor cumpăra bilete la spectacol vor primi gratuit şi albumul solistei. „Camouflage”, care va fi lansat în luna octombrie a acestui an, are un stil modern şi fresh, promovat deja prin cele două single-uri extrase: „Growing Wings” şi „Choose What You Love Most”.

Lara Fabian s-a lansat pe piaţa muzicală începând cu 1986, iar recunoaşterea sa internaţională s-a produs după participarea la concursul Eurovision din 1988, unde a reprezentat Luxemburg, cu piesa „Croire”. Debutul său discograpic s-a numit simplu „Lara Fabian” şi i-a deschis drumul către o carieră plină de success. De la debutul său, artista a rămas fidelă limbii sale materne, iar dovada cea mai mare este celebrul său hit „Je T’aime”, care a avut un succes internaţional incredibil, piesa fiind interpretată live de artistă şi în prezent.

Cariera sa a căpătat o ascensiune continuă odată cu lansarea celui de-al doilea album care i-a purtat numele „Lara Fabian” (1999), pe care au fost incluse şi hiturile „Adagio” şi „I Will Love Again”. Până în prezent, cântăreaţa a lansat 12 materiale de studio şi 4 albume live. De-a lungul carierei sale, artista a colaborat cu nume mari din industria muzicală internaţională, precum: Michael Bolton, Laura Pausini, Josh Groban şi Mustafa Ceceli.

Bilete Lara Fabian la Cluj-Napoca şi Bucureşti

Biletele pentru concertele Lara Fabian de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca şi de la Sala Palatului din Bucureşti pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală, dar şi de perioada de achiziţionare.

Bilete Lara Fabian la Cluj-Napoca

Categorie Preţ Early Bird
Categoria VIP 280 lei bilete
Categoria Premium 229 lei bilete
Categoria I 239 lei bilete
Categoria II 179 lei bilete
Categoria III 139 lei bilete
Categoria IV 89 lei  bilete

Bilete Lara Fabian la Bucureşti

Categorie Preţ Early Bird
Categoria VIP 350 lei bilete
Categoria Premium 310 lei  bilete
Categoria I 280 lei  bilete
Categoria II 200 lei  bilete
Categoria III 140 lei  bilete