Sâmbătă şi duminică, pe 16 şi 17 decembrie 2017, Ştefan Bănică susţine trei concerte de Crăciun la Sala Palatului din Bucureşti.

Programate iniţial pentru zilele de 15, 16 şi 17 decembrie 2017, primele două concerte au fost reprogramate pentru ca trupul neînsufleţit al Majestăţii Sale, Regele Mihai, va fi depus la Palatul Regal, în vecinatatea Salii Palatului. Din respect pentru acest moment, Concertele de Crăciun se vor desfăşura după finalizarea programului funeraliilor din Bucureşti.

Cele 3 concerte se vor desfăşura astfel:

  • Concertul anunţat pentru 15 decembrie va fi reprogramat pe 16 decembrie, ora 17:00
  • Concertul anunţat pentru 16 decembrie va începe la ora 20:30
  • Concertul de pe 17 decembrie rămâne aşa cum a fost stabilit iniţial, la ora 19:30

Biletele achiziţionate pentru data de 15 decembrie îşi păstrează valabilitatea pentru concertul reprogramat pe 16 decembrie, ora 17:00.

Tradiţia continuă pentru al 16-lea an consecutiv, iar Ştefan Bănică revine cu povestea sa magică de Crăciun pe ritmuri de rock’n’roll. Cea mai longevivă producţie muziclă din România îi va surprinde şi în acest an pe bucureşteni în toiul pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă. Concertul de Craciun are în spate o echipă de peste 150 de oameni, o muncă susţinută ce începe cu cel puţin şase luni înaintea evenimentelor din decembrie. O producţie grandioasă care a devenit un adevărat reper în showbiz-ul românesc şi care a deschis drumuri şi pentru alţi artişti români.

Performanţa lui Ştefan Bănică este cu atât mai mare cu cât, după cincisprezece ani neîntrerupţi de concerte de Crăciun, susţine în continuare un număr mare de evenimente în întreaga ţară. În cadrul show-urilor de Crăciun din acest an se vor regasi atat hiturile lansate de-a lungul anilor de Ştefan Bănică, cât şi piese noi, care vor apărea la începutul acestei toamne pe un nou material discografic – „Picat din Lună” – album ce va purta semnătura inconfundabilă a lui Ştefan Bănică şi care va conţine multe cântece noi şi colaborări neaşteptate.

Concertele de Crăciun vor fi precedate de un turneu naţional de amploare, în perioada 23 octombrie – 9 noiembrie, care va promova noul album „Picat din Lună” şi va cuprinde 11 orase din România: Piteşti, Craiova, Timişoara, Oradea, Râmnicu Vâlcea, Braşov, Ploieşti, Constanţa, Galaţi, Bacău, Buzău. Turneul se va termina la Chişinau pe 9 noiembrie.

Ştefan Bănică este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti din România, cariera sa, care se întinde pe o perioadă de peste 25 de ani, cuprinzând realizări marcante în muzică, teatru, film şi televiziune. Până în prezent, a lansat peste 10 materiale de studio, iar multe dintre melodiile pe care le-a înregistrat au devenit hituri şi au fost difuzate pe toate canalele media. Printre acestea se numără „Găseşte-mi loc în inima ta”, „Te iubesc, femeie”, „Veta”, „Toată lumea dansează”, „Cum am ajuns să te iubesc” şi „S-o facem lată”. De-a lungul timpului, cântăreţul a colaborat cu mai mulţi artişti de renume din industria muzicală, printre care: Andra, Cabron, Marius Moga, Pacha Man şi Nicoleta Nucă.

Bilete Ştefan Bănică la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertele de Crăciun – Ştefan Bănică la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 16 şi 17 decembrie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro şi www.blt.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 200 lei bilete
Categoria I 150 lei bilete
Categoria II 100 lei bilete
Categoria III 50 lei bilete

Concertele de Crăciun ale lui Ştefan Bănică de la Sala Palatului sunt organizate de Asociaţia Culturală Dracula.