Acest eveniment a avut loc in data de 25 Oct 2016.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE: Din motive ce ţin strict de artist, The Fresh – Wax Tailor LIVE band este amânat pentru anul viitor. Noul line-up este format din Cred Că Sunt Extraterestru, GOLAN Live, Power Pe Vinil şi Andreea Veder, tot la TERRA Events Hall. Biletul costa 30 de lei. Biletele deja achiziţionate pot fi returnate sau pot fi utilizate pe 15 octombrie, un bilet de la Wax Tailor asigurând accesul a 2 persoane la eveniment.

Sâmbătă, 15 octombrie 2016, de la ora 22:00, Wax Tailor alături de trupa sa susţin un show la Terra Events Hall din Bucureşti, în cadrul turneul de promovare al albumului „By Any Beats Necessary”. Power pe Vinil şi Cred Că Sunt Extraterestu sunt invitaţi în deschiderea serii.

Celebrul producător de hip-hop revine în România pentru a mixa live, alături de trupa sa, într-un spectacol în care se vor auzi atât hiturile sale mai vechi, precum şi melodii de pe cel mai recent material, precum single-ul „I Had A Woman” (2016). Artistul de origine franceză îşi invită fanii într-o călătorie sonoră atemporală, în care dansul face legea.

Wax Tailor reprezintă una dintre cele mai proeminente personalităţi din lumea electro hip-hop și downtempo, fiind unul dintre ambasadorii de preţ al trip-hop-ului franţuzesc. Cu 4 albume de studio, 2 albume live, 11 single-uri şi EP-uri la activ, el atrage fani din lumea întreagă cu mixul său de hip-hop cinematic, soul şi funk.

Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără: „The Games You Play”, „Que Sera” şi „I Had a Woman”. De-a lungul carierei sale, Wax Tailor a colaborat cu mai mulţi artişti renumiţi, printre care: Charlotte Savary, Ursula Rucker, Sharon Jones şi Marina Quaisse.

Wax Tailor plănuieşte să realizeze un turneu extins prin SUA, sub o nouă umbrelă muzicală, ce combină influenţe blues, rock și soul. Foarte implicat în creaţia sa, el transformă fiecare melodie într-o reală călătorie muzicală, istorică şi cinematică.

Bilete Wax Tailor LIVE band la Terra Events Hall din București

Biletele pentru show-ul Wax Tailor de la Terra Events Hall din Bucureşti, de pe 15 octombrie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la preţul de 50 de lei.

Categorie Preţ
Acces general 50 lei cumpără bilete

Wax Tailor LIVE band la Terra Events Hall din Bucureşti este un eveniment organizat de The Fresh.