Acest eveniment a avut loc in data de 15 Feb 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 15 februarie 2017, de la ora 21:30, trupa The Motans susţine un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti.

Originară din Chişinău, Republica Moldova, The Motans a fost fondată în 2016, chiar de solistul trupei, Denis. Talentul tânărului a fost descoperit întâmplător de BRomania, care l-a ajutat ulterior să se lanseze şi în România.

„El a dat întâmplător de o piesă de a mea şi i-a plăcut atât de mult încât a luat legătura cu mine pe Facebook, pe vremea în care primeam puţine mesaje şi aveam timp să le citesc pe toate. Am stat puţin de vorbă, după care el s-a oferit să mă ajute, să mă promoveze aici, în România. Îi sunt foarte recunoscător pentru asta.”, a mărturisit artistul pentru ProFM.

Originialitatea proiectul se află atât în genul muzical, o combinaţie de rhythm & soul, dance şi electronic, cât şi în numele trupei. „The Motans” nu este un nume ales la întâmplare, ci reflectă legătura pe care Denis o are cu pisicile, pe care le consideră animale libere.

„Visam pisici şi motani o dată la două zile sau chiar în fiecare zi, timp de şapte ani de zile. Nu ştiu din ce cauză, am avut multe pisici când eram mic. Dar pentru mine asta a fost un semn, pentru că pisica/motanul este un animal care va face întotdeauna ce vre în viaţă Ele nu au stăpân.”, a mai declarat solistul.

Până în prezent formaţia a lansat mai multe piese, printre care: „Versus”, „Tu”, „Jumătate stai” şi „42”. Moldovenii s-au remarcat odată cu hitul „Versus”, al cărui videoclip a depăşit deja pragul de 5 milioane de vizualizări pe YouTube.

„Am scris «Versus» in 2-3 zile, toata piesa pe emotii. Nu m-am gandit ca va fi pe placul unui public larg, am scris-o pentru mine, in primul rand. Am fost insa placut surprins cand am vazut ca oamenii au luat-o la suflet si multi s-au regasit in ea”, a mărturisit fondatorul trupei.

Biletele pentru concertul The Motans de la Hard Rock Care au fost epuizate.

Concertul The Motans de la Hard Rock Cafe este organizat de BestMusic Live Concerts.