Acest eveniment a avut loc in data de 7 Dec 2015.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 7 decembrie 2015, de la ora 20:00, The Aristocrats va susţine un concert în premieră, la Arenele Romane din Bucureşti. Concertul, care va avea loc într-un cort încălzit, face parte din turneul de promovare al celui mai recent album al trupei, „Tres Caballeros”. În deschidere vor cânta Theo & The WristBand, QuantiQ şi ALT F4.

Program concert The Aristocrats

19:00 – acces
19:30 – 20:00 – Theo & The WristBand
20:15 – 20:45 – Quantic
21:00 – 21:20 – ALT F4
21:35 – The Aristocrats

Membrii trupei The Aristocrats, Guthrie Govan (chitară), Bryan Beller (bass) şi Marco Minnemann (tobe), au pus bazele trupei în 2011, după ce au susţinut, întâmplător, un concert împreună, în cadrul show-ului Winter NAMM. Deşi repetaseră o singură dată împreună, show-ul lor a avut un succes neaşteptat. Genul abordat este un rock progresiv, cu influenţe metal. Formaţia este apreciat, la nivel internaţional, ca un fiind un „supergrup” de artişti foarte talentaţi, cu un stil aparte.

The Aristocrats se află în turneul de promovare al celui mai recent album al lor, intitulat „Tres Caballeros”, lansat în luna iulie a acestui an.

Theo & The WristBand este o formaţie tânără, înfiinţată în 2014. Stilul muzical al trupei este un amestec de genuri, în care predomină genurile rock şi funk. QuantiQ este un grup alcătuit în 2009, care are o vastă experienţă de scenă, cu numeroase prezenţe pe scenele festivalurilor şi a altor evenimente din ţară. Trupa ALT F4, înfiinţată în 2014 este un proiect de rock fusion, iar unul dintre componenţii acesteia este cunoscutul toboşar Bubu Cernea.

Iniţial concertul a fost programat să aibă loc la The Silver Church, dar deoarece locaţia iniţială este în curs de renovare, concertul a fost mutat în cortul încâlzit de la Arenele Romane.

Bilete The Aristocrats la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul The Aristocrats, care va avea loc la Arenele Romane din Bucureşti pe 7 decembrie 2015, se pot achiziţiona din reţeaua Eventim, de pe www.eventim.ro şi de la casa de bilete, în ziua concertului. Biletele se pot achiziţiona la preţul de 85 lei, urmând ca în ziua concertului să fie disponibile la preţul de 99 lei.

Categorie Preţ avans Preţ la intrare
Acess General 85 lei 99 lei cumpără bilete

Concertul The Aristocrats de la Bucureşti este organizat de Phoenix Entertainment.