Acest eveniment a avut loc in data de 1 Sep 2016.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 1 septembrie 2016, de la ora 19:00, va avea loc concertul Soiree Stradivarius, în cadrul Finalei Concursului International de Dirijat Jeunesses Musicales Bucuresti – ediţia a VII-a. Violonistul Răzvan Stoica împreună cu Orchestra Simfonică a Filarmonicii George Enescu susţin spectacolul la Ateneul Român din Bucureşti. 

Magia viorii Stradivarius se va auzi în Sala Mare a Ateneului Român, când talentatul violonist Răzvan Stoica va oferi o lecţie de virtuozitate printr-un concert dedicat publicului român. Împreună cu artistul vor mai urca pe scenă membrii din Orchestra Simfonică a Filarmonicii George Enescu şi 3 dintre cei mai buni tineri dirijori ai lumii, finalişti ai Concursului Internaţional de Dirijat „Jeunesses Musicales” Bucureşti – editia a VII-a.

Concertul Soiree Stradivarius reprezintă finalul apoteotic al concursului de dirijat, care este una dintre cele mai prestigioase competiţii, dedicată tinerilor dirijori din întreaga lume. Sub bagheta celor 3 finalişti ai concursului, Orchestra Simfonică a Filarmonicii George Enescu şi instrumentistul Răzvan Stoica vor oferi publicului o experienţă unică, plină de sensibilitate si inspiraţie.

La doar 30 de ani, violonistul Răzvan Stoica este unul dintre cei mai importanţi tineri muzicieni europeni ai momentului. De-a lungul carierei, a obţinut peste 30 de premii internaţionale. Mai mult, violonistul a fost desemnat „Cel mai bun nou talent”. Din 2009, artistul cântă la o vioară Antonio Stradivarius datată din anul 1729, prin intermediu căreia va cuceri publicul şi de această dată.

Bilete Soiree Stradivarius la Ateneul Român din Bucureşti

Biletele pentru concertul Soiree Stradivarius de la Ateneul Român din Bucureşti, de pe 1 septembrie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria I 90 lei cumpără bilete
Categoria II 75 lei cumpără bilete
Categoria III 45 lei  cumpără bilete

Concertul Soiree Stradivarius de la Ateneul Român este organizat de Elite Art Club Unesco.