Miercuri, 1 iunie 2016, de la ora 19:30, Smiley, alături de trupa sa, va susţine un concert la Arenele Romane din Bucureşti. Concertul va fi deschis de Feli, artista HaHaHa Production, dar Smiley va avea pe scenă mai mulţi invitaţi, printre care Alex Velea, Don Baxter, Cabron, DOC.

Artistul se pregătește să aducă ritm, culoare și originalitate pe scena de la Arenele Romane, într-un concert cu un scenariu de poveste.

Din concertul susţinut de Feli în deschidere nu vor lipsi „Cine te crezi?”, piesa de debut, care i-a adus în 2015 prima nominalizare pentru „Best Romanian Act” la MTV Europe Music Awards, „Creioane colorate”, piesa care a ajuns nr. 1 în topurile muzicale, dar şi cel mai recent single, „Va urma”.

Cu o carieră impresionantă, debutând în muzică încă de la vârsta de 18 ani, Andrei Tiberiu Maria, cunoscut sub numele de Smiley, este unul dintre cei mai prolifici artişti pop din România. După ce a captat atenţia publicului alături de trupa SIMPLU, din care a făcut parte, Smiley a decis să se îndrepte către o carieră solo.

Smiley s-a remarcat şi datorită unor hituri ca: „Dream Girl”, „Criminal”, „Dincolo de cuvinte”, „Dead Man Walking”, „Preocupat cu gura ta”, „Cai verzi pe pereţi”, „Am bani de dat”, „Acasa”, „Pierdut Buletin” şi multe altele.

Bilete Smiley la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Smiley îl va susţine pe 1 iunie 2016, la Arenele Romane din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

Categorie Preţ
Categoria A – cu loc în tribună – sectoarele K şi E 250 lei cumpără bilete
Categoria B – fără loc – în faţa scenei 109 lei cumpără bilete
Categoria C – loc în arenă sau în picioare în spatele Categoriei B 60 lei cumpără bilete

Locurile pe scaune se ocupă în ordinea sosirii, nu au numere alocate. Copiii nu au gratuitate. Toţi spectatorii intră doar cu bilet.

Un eveniment HaHaHa Production şi BestMusic Live Concerts.