Joi, 1 iunie 2017, de la ora 20:00, Smiley sărbătoreşte 10 ani de carieră solo printr-un concert la Arenele Romane din Bucureşti.

Pentru al treilea an consecutiv, Smiley concertează pe 1 iunie la Arenele Romane, pentru a oferi tuturor un cadou special de Ziua Copilului. Şi în acest an, cântăreţul promite un spectacol plin de energie şi voie bună, cu invitaţi speciali şi multe surprize, dedicate tuturor fanilor săi. Sărbătorind zece ani de activitate solo, artistul îşi va reaminti de cele mai importante perioade din cariera sa, pe care le va prezenta pe note muzicale.

„Nimic nu se compară cu felul în care mă simt în timpul concertului de 1 iunie. Şi acum dacă închid ochii, mă simt acolo, pe scena aia, fericit, după fiecare piesă cântată. Privesc spre public, îl aud, îl simt, îmi bate inima şi e totul ca un vis. Mulţumesc pentru 10 ani în care trăiesc în acest vis frumos alături de voi şi vă aştept să ne cântam sufletele pe 1 iunie, la Arene”, a declarat Smiley.

De asemenea, cu ocazia împlinirii unui deceniu de carieră solo, Smiley va lansa în următoarele 10 luni, câte o piesă pe data de 10 a fiecărei luni. Lansările fac parte dintr-un concept special aniversar, #Smiley10, o confesiune muzicală multimedia, plină de inovaţii şi surprize. Maratonul pieselor a început deja, iar prima lansată este „Flori de plastic, pentru care artistul a filmat şi un videoclip atipic, realizat prin îmbinarea tehnicilor de animaţie tradiţională cu tehnici digitale de animaţie 2D pentru efecte speciale.

Scurtmetrajul este constituit din 3300 de cadre desenate digital şi prezintă o lume dură, rigidă şi copleşitoare, în care artistul este afectat de trecerea timpului. „Ce mă îmbătrâneşte? Lipsa esenţei, aparenta perfecţiune, forma fără fond. „Flori de plastic” este o piesă în care îmbătrânesc de-a binelea şi în care şi povestesc de ce. Mi s-a părut că după ce am scris-o, am reuşit cumva să opresc timpul, îmbătrânirea şi efectele «florilor de plastic» din jurul meu.”, a mărturisit artistul.

Smiley este unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi din România, care şi-a început cariera solo odată cu albumul „În lipsa mea”. Au urmat încă două albume foarte apreciate de public: „Plec pe Marte” (2010) şi „Acasă” (2013). „Preocupat cu gura ta”, „Nemuritori”, „Acasă”, „Oarecare”, „Pierdut buletin” şi „Insomnii” se numără printre cele mai cunoscute piese ale artistului.

De-a lungul carierei, Smiley a colaborat cu nume sonore din industria muzicală românească, printre care: Delia, Andra, Uzzi, Pacha Man, Alex Velea, Cheloo şi DOC. De asemenea, artistul a primit numeroase distincţii şi a stabilit performanţe remarcabile. Printre premiile obţinute se numără: „Cel mai bun producător” (2012), „Cel mai bun website” (2012), „Cel mai bun artist masculin” (2011) şi „Cel mai bun album” (2008), toate la gala Romanian Music Awards.

Pe lângă activităţile din lumea muzicii, Smiley a cochetat cu televiziunea şi dansul. A participat la două dintre sezoanele show-ului „Dansez pentru tine”, concurs la care a ajuns de fiecare dată până în finală. În prezent, face parte din juriul show-ului de talente „Vocea României” şi este prezentator, alături de Pavel Bartoş, la show-ul „Românii au Talent”.

Bilete Smiley – 10 ani la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Smiley – 10 ani de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 1 iunie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro şi www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de perioada de achiziţionare şi poziţionarea locurilor.

Categorie Preţ Early Bird Preţ Presale Preţ la intrare
Categoria A  199 lei 219 lei 250 lei bilete
Categoria B 129 lei 139 lei 150 lei  bilete
Categoria C 69 lei 79 lei 100 lei  bilete

Concertul Smiley „10 ani” de la Arenele Romane este organizat de Bestmusic Live Concerts.