Skalmold, Harlott şi Archer sunt cele mai noi nume anunţate pentru Maximum Rock Festival, ce se alătură artiştilor deja prezenţi pe afişul festivalului: Epica, Annihilator, Kistvaen, Cap de Craniu, Gothic şi Crimena. Cel mai mare eveniment muzical indoor al toamnei se va desfăşura în perioada 15-18 octombrie 2015 la Arenele Romane şi Club Colectiv din Bucureşti.

Originari din Islanda, Skalmold s-au înfiinţat în 2009, stilul muzical pe care trupa l-a abordat fiind viking/folk metal, stil ce a rezultat ca urmare a îmbinării elementelor muzicii tradiţionale islandeze cu metalul. Sonoritățile abrazive, prestația scenică puternică, versurile inspirate de teme din mitologia nordică alături de compozițiile explozive fac din Skalmold o trupă de referință pentru scena internațională de metal dur.

Trupa are până în prezent 4 albume de studio, ultimul album, „Með vættum”, lansat în 2014, fiind considerat de criticii de specialitate un album de maturitate a trupei.

Harlot este o trupă australiană înfiinţată în 2006 și reprezintă unul dintre cele mai bune exemple de thrash-metal apărute în ultimii ani. Formaţia se caracterizează printr-un sound complex, dinamic, prin influenţele anilor 80 şi prin versurile care tratează problemele condiţiei umane.

Archer, orginari din California, SUA,  reprezintă o combinaţie inedită între hard rock şi heavy-metal. De curând, formaţia a lansat discul „Culling The Weak”, produs şi mixat de celebrul Mike Clink, cunoscut pentru munca sa cu trupe legendare ca Guns N Roses, Motley Crue şi Megadeth. Asemenea trupei Harlott, Archer va concerta în premieră în România în cadrul Maximum Rock Festival.

Bilete Maximum Rock Festival 2015

Biletele pentru cea de-a treia ediţie a evenimentului metal indoor al toamnei, Maximum Rock Festival, ce va avea loc în perioada 15-18 octombrie 2015, au fost puse în vânzare în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la preţuri ce diferă în funcţie de perioada de achiziţie:

Preţ Categorie/Observaţii
89 lei primele 100 de bilete numai prin PayPal şi direct de la sediul Maximum Rock România
99 lei următoarele 250 de bilete cumpără bilete
110 lei următoarele 500 de bilete  cumpără bilete
125 lei restul biletelor  cumpără bilete
135 lei pentru biletele achiziţionate în perioada festivalului  cumpără bilete
250 lei bilete VIP* numai prin PayPal şi direct de la sediul Maximum Rock România

Numărul biletelor VIP este limitat la 30 de bucăţi şi includ meet & greet, afiş, pachet cu materiale promoţionale.

IMPORTANT: Preţul abonamentelor rămâne acelaşi pentru toate cele 4 zile de festival, în limita a 1500 de bucăţi.
Biletele şi abonamentele achiziţionate prin paypal vor fi ridicare în ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile înainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.

De asemenea,  exclusiv prin reţeaua Eventim, rockerii vor putea să achiziţioneze pachetul Romanian Rock Meeting + Maximum Rock Festival care, la preţul de doar 145 de lei, oferă acces la 2 evenimente, însumând 6 zile de spectacole. Prin acest pachet, se oferă un discount de 25% din preţul biletului la fiecare dintre cele două evenimente.

S-au pus în vânzare un număr limitat de 100 de pachete speciale, disponibile accesând acest link.