Acest eveniment a avut loc in data de 26 Mar 2015.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 26 martie 2015, de la ora 20:00, pianistul Richard Clayderman revine pe scena Sălii Palatului din Bucureşti. De această dată, Richard Clayderman va prezenta, în premieră mondială, spectacolul „From Paris with love”. Richard Clayderman va mai susţine încă două concerte în România, pe 27 martie 2015, la Opera Naţională Timişoara şi pe 28 martie 2015, la Teatrul Naţional Cluj-Napoca.

RECENZIE: Richard Clayderman a fost din nou protagonistul unui concert inedit la Sala Palatului

Richard Clayderman aduce în premieră mondială la Bucureşti, conceptul spectacolului „From Paris with love”, în cadrul căruia spectatorii vor avea parte de o experienţă artistică memorabilă. Pianistul va aduce pe scenă, alături de sine şi pianul său, baletul şi orchestra Camerata Regală. Spectacolul va presupune implicarea a peste 100 de profesionişti, muzicieni, balerini şi tehnicieni, motiv pentru care „From Paris with Love” promite o seară de neuitat.

Phillippe Pages, pe numele său real, şi-a început cariera în anul 1976, sub îndrumarea tatălui său, care era  profesor de pian. Încă de atunci, artistul a prezentat un potenţial deosebit, drept pentru care producătorul de origine franceză, Olivier Toussaint, l-a cooptat pentru înregistrarea unei balade dedicate fiicei sale Adeline, melodie ce a ajuns să fie rampa de lansare a tânărului şi piesa cea mai renumită din repertoriul său, „Ballade pour Adeline”.

Este cea de-a patra vizită a renumitului pianist în România. Supranumit „The Prince of Romance”, Richard Clayderman este, la ora actuală, unul dintre pianiştii moderni cu cele mai mari vânzări de materiale discografice. Artistul a înregistrat peste 1300 de piese, a vândut peste 150 milioane de albume şi are în palmares 267 de discuri de aur şi 70 de discuri de platină.

Bilete Richard Clayderman la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Richard Clayderman de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 26 martie 2015, sunt disponibile la preţuri cuprinse între 95 şi 400 lei, în reţeaua Eventim şi online prin www.eventim.ro.

Categorie Preţ
VIP 400 lei cumpără bilete
Categoria I 300 lei  cumpără bilete
Categoria II 200 lei  cumpără bilete
Categoria III 140 lei  cumpără bilete
Categoria IV 95 lei  cumpără bilete

Concertul Richard Clayderman la Bucureşti este organizat de către Phoenix Entertainment.