Acest eveniment a avut loc in data de 30 Mar 2017.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 30 martie 2017, de la ora 22:00, duo-ul Phantogram susţine un concert în premieră în România, în clubul Quantic din Bucureşti. Concertul face parte din turneul ce promovează ultimul material discografic al trupei, „Three” (2016), iar în deschidere vor cânta cei de la Cred Că Sunt Extraterestru şi Next Ex.

Phantogram, Josh Carter (vocal & chitară) şi Sarah Barthel (vocal & clapă), şi-au reunit forţele creative, în anul 2007, sub forma proiectului Charlie Everywhere. În anul 2009 semnează un contract cu o casă de producţie britanică, moment în care îşi schimbă numele în Phantogram, inspirat dintr-o iluzie optică în care imaginile bidimensionale apar ca fiind tridimensionale.

În acelaşi an, trupa îşi lansează albumul de debut, „Eyelid Moves”, material ce conţine melodiile „Mouthful of Diamonds”, „When I’m Small” şi „As Far As I Can See”. În anul 2012, colaborează cu Big Boi, de la Outkast, pe melodiile „Objectum Sexuality”, „CPU” şi „Lines”, iar în 2013 lansează cel de-al doilea album, „Voices”.

Cel mai recent material discografic, „Three”, a fost lansat în octombrie 2016 şi s-a bucurat de atenţia publicului internaţional, fiind promovat prin concerte la Late Night with Jimmy Fallon, The Late Show with Stephen Colbert şi Jimmy Kimmel Live. Printre single-urile extrase de pe acest album, se numără şi melodia „You Don’t Get Me High Anymore”.

În deschiderea evenimentului vor cânta cei de la Cred Că Sunt Extraterestru. Trupa şi-a început activitatea în anul 2015, în studiourile Baba Novac, din Bucureşti, adoptând un stil ce îmbină sunetele clasice cu cele noi, dar şi cu multă improvizaţie. Vocalul grupului, Afo, este cunoscut pentru activitatea sa cu trupa Subcarpaţi. Printre melodiile ce i-au făcut cunoscuţi se numără „Floare de Maidan”, „Start Rec” şi „Zbor”.

Bilete Phantogram în clubul Quantic din Bucureşti

Biletele pentru concertul Phantogram şi Cred Că Sunt Extraterestru de pe 30 martie 2017, de la clubul Quantic din Bucureşti, sunt disponibile în reţeaua IaBilet şi online pe www.iabilet.ro, la două categorii de preţ, dar şi în funcţie de perioada de achiziţie.

Categorie Early Bird Pre-Sale La intrare
Acces General 75 lei 85 lei 100 lei bilete
Golden Circle 90 lei 100 lei 120 lei bilete

*Early Bird – primele 100 de bilete
*Golden Circle – în faţa scenei

Concertul Phantogram în clubul Quantic din Bucureşti este un eveniment organizat de Bestmusic Live Concerts.