Acest eveniment a avut loc in data de 19 Oct 2016.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 19 octombrie 2016, de la ora 20:00, Partizan şi Iuliana Puşchilă & Band susţin un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti, cu ocazia aniversării a 25 de ani de la înfiinţarea Fundației Romanian Angel Appeal.

Concertul propune un melanj între piesele originale ale celor de la Partizan şi cover-uri după piese ale unor legende rock, precum: George Harrison, Ringo Starr, Eric Clapton, Billy Idol, Guns’n’Roses. De asemenea, Iuliana Puşchilă împreună cu trupa sa vor interpreta o serie de cover-uri celebre.

Fondată în Bucureşti, în 2001, Partizan este o formaţie de rock, care a cunoscut succesul odată cu piesa „Fata mea” (2002). Tot în acelaşi an, trupa a fost nominalizată la MTV Europe Music Award for „Best Romanian Act” şi a câştigat Premiul muzical MTV România la categoriile „Cea mai buna regie” şi „Cel mai bun videoclip al unei trupe”.

Partizan s-a destrămat în 2004 când Adrian „Artan” Pleşca a decis să reformeze vechea sa formaţie, Timpuri Noi. După şapte ani, Artan a părăsit Timpuri noi şi a reînfiinţat formaţia Partizan. Până în prezent, grupul are lansate două albume de studio: „Am cu ce” şi „Bucureşti” şi un single intitulat „Păpuşea masculină”. Printre cele mai cunoscute piese ale trupei se numără „Fata mea”, „Banii” şi „Păpuşea masculină”.

Iuliana Puşchilă este o cântreaţă care a debutat după show-ul de talente Vocea României, unde s-a clasa pe locul 3 în finală, în echipa lui Horia Brenciu. Artista va susţine o sesiune tribut, în cadrul concertului de pe 19 octombrie, după albumul caritabil „Nobody’s Child”, coordonat de George Harrison (Beatles) la îndemnul soţiei sale, Olivia.

Bilete Partizan şi Iuliana Puşchilă & Band la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Bilete pentru concertul Partizan şi Iuliana Puşchilă & Band la Hard Rock Cafe din Bucureşti, de pe 19 octombrie 2016, pot fi achiziţionate online de pe site-ul www.iabilet.ro, la două categorii de preţ.

Categorie Preţ
VIP 49 lei
Acces general 29 lei

Fundaţia Romanian Angel Appeal a fost creată de soţia chitaristului de la Beatles, Olivia Harrison, cu scopul de a ajuta copiii din orfelinatele comuniste ale României. George Harrison a folosit cele peste două milioane de lire sterline obţinute din vânzarea albumului caritabil „Nobody’s Child” şi din contribuţia publicului din UK pentru a renova, în primii ani de activitate, 21 de orfelinate şi secţii de spital. După 25 de ani, fundaţia rămâne una dintre cele mai active și eficiente organizaţii în domeniul serviciilor de sănătate, având contribuţii majore la îmbunătăţirea serviciilor şi politicilor publice de sănătate, asistenţă socială şi psihologică.