Joi, 2 martie, 2017 de la ora 21:30, trupa Moonlight Breakfast concertează la Hard Rock Cafe din Bucureşti. 

Formaţia a debutat pe piaţa muzicală românească în urmă cu şase ani, în luna aprilie a anului 2011. Atunci, un post de radio din Capitală difuza pentru prima oară melodia „Still”.  Au urmat mai multe concerte live din studioul aceluiaşi post, primul show în faţa publicului fiind susţinut în deschiderea spectacolului Jamiroquai, de la Mamaia.

Anul 2012 a marcat încă o premieră – lansarea albumului „Shout”. În 2016, trupa Moonlight Breakfast a realizat încă o producţie discografică, numită simplu, „Time”.

„Carry Me”, „No more”, „One Chance” sunt unele dintre cele mai populare piese ale celor de la Moonlight Breakfast. Melodia „No More” a fost inclusă pe compilaţia „Superfly – We Are 5”, alături de artişti ca Amy Winehouse, Jason Mraz, Frank Ocean, Marvin Gaye şi Ben L Oncle Soul.

Trupa a cântat în deschiderea mai multor concerte. În afara granițelor, în capitala Austriei, artiştii au concertat în debutul show-urilor Parov Stelar Trio şi De Phazz. Stilul abordat de artiştii formaţiei este un mix de soul, funk şi electro.

Bilete Moonlight Breakfast la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele la concertul Moonlight Breakfast de joi, 2 martie 2017, de la Hard Rock Cafe din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua IaBilet sau online de pe www.iabilet.ro.

Categorie Preţ
Categoria VIP (loc la masă – în faţa scenei) 80 lei bilete
Acces general (loc la masă) 50 lei bilete
Fără loc 50 lei bilete

Concertul Moonlight Breakfast la Hard Rock Cafe din Bucureşti este organizat de Bestmusic Live Concerts.