Sâmbătă, 19 noiembrie 2016, de la ora 20:00, Mariza susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, în cadrul turneului european „Mundo”.

Mariza este o cântăreaţă de muzică fado, care şi-a început activitatea muzicală în 1997. Primul ei album, „Fado em Mim” (2001), a câştigat patru discuri de platină în Portugalia și a propulsat-o pe scena internaţională. Până în prezent, artista are lansate şase materiale de sudio şi două albume live, iar printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără „Transparente”, „Primavera” și „Rosa Branca”. Cel mai recent album al său, „Mundo”, care a debutat pe primul loc în topurile din Portugalia, este realizat după o pauză de cinci ani, în care Mariza a realizat un material cu cele mai bune piese ale sale, denumit „Best of (Mariza)”.

De-a lungul timpului, artista a vândut peste un milion de albume şi a susţinut un număr impresionant de concerte, peste tot în lume. Mariza a concertat pe unele dintre cele mai importante scene din lume, precum: Royal Festival Hall din Londra, Alte Oper din Frankfurt, Belem Cultural Centre din Lisabona şi Theatre de La Ville din Paris. Toate spectacolele sale au fost sold-out.

Regina muzicii fado contemporane a avut foarte multe colaborări cu artişti celebri, de-a lungul carierei sale. Printre acestea se numără şi duetul alături de trupa Sting, din 2004, cu ocazia Jocurilor Olimpice din Atena, dar şi alte proiecte muzicale cu parteneri precum: Cesária Évora, Lenny Kravitz, José Merced, Miguel Poveda, John Mauceri, Ivan Lins Jacques Morelenbaum şi Gilberto Gil.

Totodoată, cântăreaţa de muzică fado a primit numeroase premii pentru întreaga sa activitate, printre care şi premiul Asociaţiei Jurnaliştilor Străini din Portugalia şi European Border Breakers Awards. De asemenea, Mariza este prima artistă portugheză din istorie, care a fost nominalizată la cele mai importante premii muzicale din lume, Grammy.

Bilete Mariza la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Mariza de pe 19 noiembrie 2016, de la Sala Palatului din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeua Eventim şi online, de pe www.eventim.ro.

Categorie Preţ
VIP 299 lei SOLD OUT
Categoria I 199 lei cumpără bilete

Concertul Mariza de la Sala Palatului este organizat de German Quality Entertainment.