UPDATE: Concertul Lara Fabian de la Craiova, programat pentru 3 octombrie 2017, a fost ANULAT!

Pentru biletele cumpărate din reţeaua Eventim, de la punctele de vânzare din magazinele Germanos, Cărtureşti, OMV, Humanitas, Vodafone sau Carrefour returnarea contravalorii biletelor se va face de la punctele de vânzare de unde au fost achiziţionate, prin prezentarea biletelor în original şi reţinerea acestora în schimbul sumei restituite. Pentru biletele achiziţionate prin intermediul reţelelor online, clientul este rugat să transmită o solicitare de returnare a sumelor respective, prin email, pe adresa de email [email protected].

Marţi, 3 octombrie 2017, de la ora 19:45, Lara Fabian susţine un concert la Sala Polivalentă din Craiova. Iniţial concertul a fost programat pentru 11 decembrie 2016, dar din cauza unor probleme tehnice show-ul a fost amânat. Biletele procurate pentru concertul anunţat iniţial îşi păstrează valabilitatea şi nu necesită preschimbare.

După concertele de la Bucureşti şi de la Cluj-Napoca din aprilie 2016, Lara Fabian revine în România pentru încă un concert, de această dată dedicat publicului din Craiova.

Lara Fabian este apreciată ca una dintre cele mai renumite artiste din Belgia, cu o carieră de peste 30 de ani. După participarea la concursul Eurovision din 1988, unde a reprezentat Luxemburg, cu piesa „Croire”, cântăreaţa a început să fie recunoscută la nivel internaţional. Primul material discografic a fost lansat în 1991, în franceză. Cea mai renumită piesă a artistei este „Je t’aime”, melodie pe care încă o cântă în concertele sale live.

Până în prezent, discografia solistei este compusă din 12 materiale de studio, 4 albume live şi 3 compilaţii. „Je T’aime”, „Adagio”, „I Will Love Again” şi „Perdere l’amore” se numără printre cele mai cunoscute piese ale artistei. De-a lungul carierei sale, Lara Fabian a colaborat cu mai multe nume sonore din industria muzicală precum: Michael Bolton, Laura Pausini, Mustafa Ceceli şi Gigi D’Alessio.

De asemenea, Lara a fost recompensată cu foarte multe premii şi a primit nu mai puţin de 11 discuri de platină şi 9 de aur pentru întreaga sa discografie. Artista îşi cucereşte audienţele nu doar prin talent, ci şi prin atitudinea pe care o prezintă pe scenă. Pasiunea ei pentru muzică s-a făcut întotdeauna simţită în fiecare concert pe care l-a susţinut.

Bilete Lara Fabian la Sala Polivalentă din Craiova

Biletele pentru concertul Lara Fabian de la Sala Polivalentă din Craiova, de pe 3 octombrie 2017 pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Biletele procurate pentru concertul anunţat iniţial în luna decembrie a anului trecut, îşi păstrează valabilitatea şi nu necesită preschimbare.

Spectatorii care, din diverse motive, nu pot participa la concertul din toamnă al Larei Fabian, sunt rugaţi să trimită cererea de restituire a contravalorii biletelor, la adresa de e-mail [email protected] sau la telefon 0723653028 (Luni – Vineri 10:00 – 17:00). Cererile vor fi înregistrate începând cu data de 1 martie până pe 1 iunie 2017.

Categorie Preţ
Categoria VIP 395 lei cumpără bilete
Categoria I 299 lei cumpără bilete
Categoria II 260 lei cumpără bilete
Categoria III 195 lei cumpără bilete
Categoria IV 150 lei cumpără bilete

Concertul Lara Fabian de la Sala Polivalentă din Craiova este organizat de Premium Booking.