UPDATE: Concertul se amână pentru 2018. Află mai multe detalii!

Luni, 6 noiembrie 2017, de la ora 20:00, Kitaro susţine un nou concert la Sala Palatului din Bucureşti, care face parte din turneul de promovare al albumului „Kojiki and the Universe”. Iniţial evenimentul a fost programat pentru 4 mai 2017, dar a fost amânat. Biletele achiziţionate rămân valabile pentru noua dată.

După succesul pe care l-a avut cu spectacolul din 2014, artistul de origine japonează revine în România cu un nou concept care are la bază contopirea muzicii cu universul. Kitaro le propune tuturor fanilor săi să experimenteze muzica alături de el, prin mitul Kojiki, o poveste despre originea Paradisului şi a Pământului.

Câştigător al unui premiu Grammy şi al unui premiu Golden Globe, muzicianul are puterea de a transpune ascultătorul într-o poveste auditivă, care vorbeşte de la sine şi care se află la limita dintre ficţiune şi realitate. Arta creată de Kitaro este unică şi profundă, sub forma unei alegorii mitice şi fantasmagorice, care trezeşte simţurile şi emoţiile celui care ia parte la ea.

Artistul nipon a debutat în 1975 cu trupa For East Family Band, alături de care a înregistrat două albume şi a concertat în mai multe ţări din Europa şi Asia. Cariera sa solo a început odată cu lansarea albumului de debut „Tenkai” (1978). De atunci, artistul a devenit cunoscut în întreaga lume, atât ca adept al genului „new art”, dar şi pentru că ştie să cânte la mai multe instrumente: chitară, bass, clape, tobe, percuţie şi shakuhachi (flaut japonez).

Kitaro are o discografie vastă, care cuprinde toate lansările din cei peste 40 de ani de carieră, printre care se numără: peste 20 de materiale de studio, 7 albume live şi 42 de compilaţii. „Matsuri”, „Silk Road”, „The Light Of The Spirit” şi „Caravan Sary” se numără printre cele mai cunoscute piese ale artistului.

Pentru întreaga sa activitate artistică, Kitaro a primit numeroase distincţii la ceremonii de premiere importante. Instrumentistul a fost nominalizat de 15 ori la premiile Grammy, dar a câştigat doar o singură dată, la categoria „Best New Age Album”. De asemenea, artistul a primit şi premiul Golden Globe la categoria „Best Original Score”, pentru coloana sonoră a filmului Heaven & Earth

Bilete Kitaro la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Kitaro de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 6 noiembrie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 250 lei bilete
Categoria 1 199 lei bilete
Categoria 2 150 lei bilete
Categoria 3 130 lei bilete
Categoria 4 89 lei bilete