Acest eveniment a avut loc in data de 22 May 2015.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 22 mai 2015, de la ora 20:00, Julio Iglesias revine în concert la Cluj-Napoca, după mai bine de şapte ani, pe scena noii Săli Polivalente. Julio Iglesias Jr. va ajunge în premieră în România şi va deschide concertul tatălui său.

Julio Iglesias a vândut peste 300 de milioane de exemplare ale celor 80 de albume lansate în întreaga lume, ceea ce a determinat Guinness World Records să îl recunoască drept artistul latin cu cele mai mari vânzari de albume din istorie. În 1983, Guinness Book of Records i-a acordat singurul disc de diamant oferit vreodată de această instituţie, pentru că a cântat şi înregistrat melodii în cele mai multe limbi din istoria muzicii.

În cei 47 de ani de carieră, Julio a primit 2600 de discuri de aur şi platină. A susţinut peste 5000 de concerte în 600 de oraşe din întreaga lume şi mai mult de 60 de milioane de spectatori l-au văzut în concert. Julio Iglesias a cântat în duete alături de artişti precum: Frank Sinatra, Stevie Wonder, Willie Nelson, Diana Ross, Dolly Parton, Art Gurfunkel, Paul Anka, Charles Aznavour, Sting, Plácido Domingo sau The Beach Boys.

Cel mai recent material discografic lansat de Julio Iglesias în anul 2011, intitulat „1”, a depăşit 1 milion de exemplare vândute într-un timp record. Turneul mondial „1”, susţinut în anul 2013, l-a dus pe Julio Iglesias pe toate continentele. Pe 1 aprilie 2013 la Beijing, Julio Iglesias a fost numit „Primul şi cel mai popular artist internaţional al tuturor timpurilor în China”.

Bilete Julio Iglesias la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

Biletele pentru concertul Julio Iglesias de la Cluj-Napoca, de pe 22 mai 2015, au fost puse în vânzare în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la preţuri ce diferă în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 325 lei cumpără bilete
Categoria Premium 275 lei cumpără bilete
Categoria I 225 lei cumpără bilete
Categoria II 185 lei cumpără bilete
Categoria III 145 lei cumpără bilete
Categoria IV 95 lei cumpără bilete

Concertul Julio Iglesias de la Cluj-Napoca este organizat de Quantum Media.