Duminică, 5 martie 2017, de la ora 21:30, Joshua Radin susţine, în premieră, un concert în România, la Hard Rock Cafe din Bucureşti. Duo-ul Lily & Madeleine deschid show-ul celebrului artist.

Joshua Radin, compozitor de origine americană, este cunoscut pentru numeroasele piese care au fost incluse pe coloanele sonore ale unor seriale de succes în întreaga lume: House MD, Grey’s Anatomy, Scrubs sau One Tree Hill.

Artistul şi-a început cariera în 2004, iar de atunci, a lansat şase albume de studio ce a au ajuns pe primele locuri în topurile americane. Albumul „Simple Times” (2008) a ajuns în Top 10 UK la doar câteva zile de la lansare, iar albumul „Onward and Sideways” (2015) a fost caracterizat de către presa de specialitate un album „de bun gust, delicat şi de o inefabilă blândeţe”, trei atribute care definesc personalitatea muzicală a lui Radin.

„Winter”, „I’d rather be with you” şi „Brand New Day” sunt printre cele cunoscute şi apreciate piese ale artistului. Până în prezent, muzicianul a colaborat cu nume importante ale muzicii, precum: Sheryl Crow, Tori Amos şi Gary Jules.

Concertul Joshua Radin de la Bucureşti va fi deschis de Lily & Madeleine, unul dintre cele mai iubite duo-uri de folk pop americane ale momentului. Cele două surori au câştigat publicul prin vocile lor frumos armonizate.

Pasiunea lor pentru muzică, concretizată în două EP-uri şi trei albume de studio, şi-a găsit aprecierea în publicaţii importante precum The New York Times, USA Today sau The Guardian.

Bilete Joshua Radin la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Joshua Radin îl susţine la Hard Rock Cafe din Bucureşti, pe 5 martie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Iabilet şi online de pe www.iabilet.ro, la preţuri care diferă în funcţie de poziţionarea faţă de scenă.

Categorie Preţ
VIP (în faţa scenei cu loc la masă) 125 lei bilete
Acces General (loc la masă) 85 lei bilete
Fără loc (în picioare) 85 lei bilete

Biletele de la categoria VIP sunt în număr limitat de 80 de bucăţi.

Concertul Joshua Radin de la Hard Rock Cafe din Bucureşti este un eveniment BestMusic Live Concerts.