Vineri, 11 noiembrie 2016, de la ora 20:30, Jean-Michel Jarre va susţine un show la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Concertul face parte din turneul internaţional „Electronica”, care va debuta în Europa în luna octombrie.

Jean-Michel Jarre  revine în România, de această dată în Cluj-Napoca, după concertele din 2008 şi 2010 susţinute la Bucureşti. După o absenţă de aproximativ şase ani de pe marile scene muzicale, artistul revine în forţă cu un nou concept. Publicului îi este promis o experienţă specială, o călătorie în lumea „Electronica” a artistului.

Jean Michel Jarre este pionierul muzicii electronice şi un artist inovator care a încântat şi emotionat milioane de oameni, doborând mai multe recorduri mondiale cu spectacolele de tip gigant. Muzica sa electronică şi reprezentaţiile unice au călătorit în toată lumea şi şi-au lăsat amprenta în puncte importante ca: Paris, Moscova, Beijing, Londra, Piramidele Egiptului şi altele.

Turneul european din acest an va avea loc după debutul celui de-al doilea volum al albumului „Electronica 1: The Heart of Noise”, stabilit pentru data de 6 mai, 2016. Acest album vine în continuarea primului material discografic intitulat „The Time Machine”, şi are la bază o serie întreagă de colaborări cu artişti celebri, precum Pet Shop Boys, Hans Zimmer, Cyndi Lauper, Julia Holter sau Gary Numan.

Concertele susținute de Jean-Michel Jarre sunt considerate o experienţă unică, datorită creativităţii şi pasiunii pe care artistul le depune în fiecare spectacol. Prin fuziunea sintetizatoarelor de tip analog, a tehnologiei digitale de ultimă oră, a designului spectaculos de lasere şi a coregrafiei speciale a luminilor, artistul imaginează show-uri ce concentrează expresia semnăturii sale şi a pasiunii extraordinare în a crea evenimente unice.

Bilete Jean-Michel Jarre la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

Biletele pentru concertul susținut de Jean-Michel Jarre la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe 11 noiembrie 2016, se pot fi achiziționate din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la diferite categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Categorie Preţ
VIP Loja + Catering 495 lei cumpără bilete
VIP Exclusive 485 lei cumpără bilete
VIP + Catering 445 lei cumpără bilete
Electronica VIP 380 lei cumpără bilete
Laser Premium 325 lei cumpără bilete
Oxygen 1 248 lei cumpără bilete
Equinoxe 2 215 lei cumpără bilete
Destination 3 160 lei cumpără bilete
Revolution 4 110 lei cumpără bilete

Concertul susţinut de Jean-Michel Jarre la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca este organizat de Diesel Events.