Trupa americană Interpol revine în concert în România, pe 12 august 2017, în prima seară a festivalului Summer Well. Evenimentul este programat pe 12 şi 13 august 2017, la Domeniul Ştirbey din Buftea. Concertul a fost confirmat pe pagina de Facebook a festivalului, dar şi de către trupă, pe Facebook şi pe site-ul oficial.

Primul concert al formaţiei Interpol în România a avut loc în cadrul primei ediţii a festivalului Summer Well, pe 14 august 2011.

Conform site-ului oficial al formaţiei, turneul european începe pe 9 august cu un concert la Praga şi continuă în mai multe oraşe europene, până pe 9 septembrie, însumând în total 17 concerte. Prin acest turneu trupa celebrează cea dea 15-a aniversare a albumului de debut, „Turn On The Bright Lights” (2002). În cadrul acestor concerte, albumul va fi cântat în întregime.

Tot pe Facebook, organizatorii informează că următorul anunţ cu privire la artiştii care vor concerta în cadrul celei de a şaptea ediţii a festivalului va fi făcut pe 30 ianuarie 2017.

Înfiinţată în 1997, Interpol este o trupă de rock, care şi-a realizat debutul oficial în 2000, odată cu lansarea EP-ului „FUKD ID #3”. Treptat, trupa de origine americană şi-a format un stil muzical unic, uşor de recunoscut în compoziţiile sale, o combinaţie între rock şi indie, la care au adăugat şi influenţe punk. Până în prezent, formaţia a înregistrat 5 albume de studio şi 7 EP-uri, iar lansarea următorului material a fost anunţată deja pentru 2017. „Rest My Chemestry”, „Lights”, „All The Rage Back Home”, „My Desire” şi „Everything Is Wrong” se numără printre cele mai cunoscute piese ale formaţiei.

De-a lungul carierei, membrii grupului au colaborat cu mai mulţi artişti de renume, printre care: David Lynch, Panda Bear, Factory Floor şi The Field. Pentru întreaga sa activitatea artistică, formaţia a primit mai multe premii şi nominalizări la ceremonii importante din industria muzicală, precum MTV Video Music Awards, NME Awards şi Juno Awards.

Abonamentele pentru cele două zile ale festivalului Summer Well sunt în vânzare în Orange shop-uri şi în reţeaua Eventim sau online pe www.eventim.ro, la preţul early bird de 195 lei + taxe (210.6 lei), valabil până la 1 februarie 2017.

Summer Well este un festival Orange, organizat de Livada.