Luni, 20 martie 2017, de la ora 20:00, Holograf susţine concertul „Vedere de la Costineşti” la Sala Palatului din Bucureşti.

După 39 de ani de carieră, zeci de hituri şi o mulţime de concerte live susţinute în România, celebra trupă oferă un nou spectacol dedicat fanilor de toate vârstele. Formaţia îşi propune o incursiune muzicală plină de nostalgie şi romantism, pe ritmuri rock modern. Prima iubire, vacanţele la mare sau nopţile fără sfârşit vor face parte din amintirile pe care membrii trupei le vor experimenta încă odată în faţa publicului român.

Timp de două ore, fanii vor călători prin toate etapele Holograf şi vor retrăi poveştile nemuritoare ale formaţiei prin hiturile care au marcat atâtea generaţii. Grupul vrea să surprindă încă o dată cu un now show, o combinaţie de forţă şi romantism.

Înfiinţată în 1978, Holograf este una dintre cele mai cunoscute şi iubite trupe pop-rock din România, lansând până în prezent 25 de albume audio şi video. În cele aproape patru decenii de activitate, Holograf s-a reinventat constant, fără ca stilul muzical al formaţiei să aibă de suferit.

Printre cele mai apreciate albume ale trupei se numără „Undeva departe” (1999), „Holografica” (2000), „Primăvara începe cu tine” (2009) şi „Love Affair” (2012), care le-au adus membrilor săi vânzări record. Cele mai cunoscute piese înregistrate de Holograf sunt „Fără ea”, „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Ochii tăi”, „Banii vorbesc”, „Ţi-am dat un inel” şi „Undeva Departe”.

Formaţia merge des în turnee în ţară şi nu de puţine ori concertele sale au fost găzduite la Sala Palatului şi Sala Polivalentă din Bucureşti. De asemenea, nu sunt de neglijat nici colaborările trupei cu artişti importanţi din industria muzicală românească, precum Antonia, pentru melodia „Întoarce-te acasă” şi Angela Gheorghiu, pentru albumul „Love Affair”.

Biletele Holograf – „Vedere de la Costineşti” la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Holograf – „Vedere de la Costineşti” de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 20 martie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 220 lei cumpără bilete
Categoria I 176 lei  cumpără bilete
Categoria II 143 lei  cumpără bilete
Categoria III 121 lei  cumpără bilete
Categoria IV 99 lei  cumpără bilete
Categoria V 77 lei  cumpără bilete

Concertul Holograf – „Vedere de la Costineşti” de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de Sublime România.