UPDATE: Programat iniţial pe 13 iunie 2017, reprogramat pentru 21 noiembrie 2017, spectacolul „Release Me”, pe care Engelbert Humperdinck trebuia să-l susţină la Sala Palatului a fost ANULAT, din cauza lipsei de interes din partea publicului. Returnarea contravalorii biletelor se face de la punctele de vânzare de unde au fost achiziţionate, începând cu data de 23 noiembrie 2017.

Marţi, 21 noiembrie 2017, de la ora 20:00, Engelbert Humperdinck revine la București, pentru un concert la Sala Palatului. Evenimentul face parte din turneul mondial ce serbează „A 50-a Aniversare” de la lansarea celui mai cunoscut hit a artistului, „Release me”, dar şi lansarea albumului best-off.

Programat iniţial pentru data de 13 iunie 2017, concertul a fost reprogramat din motive independente de organizatori. Biletele achiziţionate şi invitaţiile rămân valabile pentru noua dată a concertului. De asemenea, toţi cei care îşi doresc restituirea banilor, o pot cere în acelaşi loc de unde au achiziţionat biletele.

Supranumit „Regele Romanţelor”, Engelbert Humperdinck este originar din India, iar numele său de scenă a fost inspirat de numele compozitorului german cunoscut pentru opera ”Hansel şi Gretel”. Deşi studiile în domeniul muzical le-a început încă de la vârsta de 7 ani, artistul s-a făcut remarcat la vârsta de 31 ani, când a lansat melodia „Release Me”. Cântecul i-a adus şi locul în Cartea Recordurilor, datorită faptului că s-a clasat de cele mai multe ori pe locul I în topul celor mai prestigioase radiouri din lume.

De-a lungul carierei sale, ce se întinde pe aproape jumătate de secol, Engelbert Humperdinck a lansat peste 50 de albume şi peste 40 de single-uri, pentru care a fost recompensat cu 63 discuri aur şi 35 de platină, precum şi patru nominalizări la premiile Grammy.

Turneul „A 50-a Aniversare” marchează, în acelaşi timp, şi lansarea unui album best-off, ce conține o colecţie cu cele mai mari hituri, dar şi piese noi.

Albumele artistului s-au vândut în peste 150 de milioane de exemplare în întreaga lume, iar anual Engelbert Humperdinck susţine peste 100 de concerte pentru milioane de fani. De asemenea, artistul este implicat în numeroase proiecte caritabile, activităţi ce i-au adus chiar și un prânz cu Regina Angliei în Leicester, la finalul ceremonialului Royal Maundy Service.

Bilete Engelbert Humperdinck la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Engelbert Humperdinck „A 50-a Aniversare”, ce va avea loc pe 21 noiembrie 2017, la Sala Palatului din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro şi www.blt.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preț
Categoria Golden VIP 299 lei bilete
Categoria VIP 206 lei bilete
Categoria I 168 lei bilete
Categoria II 123 lei bilete
Categoria III 93 lei bilete
Categoria IV 67 lei bilete