UPDATE 07.11.2015: Concertul a fost ANULAT!

Duminică, 11 decembrie 2016, de la ora 19:00, Direcţia 5 susţine concertul „Rămâne din noi… dragostea” la Sala Sporturilor din Iaşi, cu ocazia aniversării a 25 de ani de activitate ai trupei. În cadrul spectacolului, formaţia va lansa albumul „Love, Peace and Harmony”.

„«Love, Peace and Harmony»” este un disc aproape acustic care readuce atmosfera muzicii hippie a anilor 1970″, declară liderul trupei, Marian Ionescu.

„Noi definim muzica de pe «Love, Peace and Harmony» ca fiind foarte frumoasă, iar oamenii cu siguranţă vor iubi cântecele acestui disc!” a mai spus Marian Ionescu.

„Concertul «Rămâne din noi…dragostea» va vorbi despre bucuria noastră că am însemnatşși însemnăm ceva pentru oamenii din România, cu care suntem în conexiune prin muzica noastră. Suntem împreună de 25 de ani, iar aceasta înseamnă că cineva care a paşit, în urmă cu 25 de ani, la un concert Direcţia 5, are acum în jur de 50 de ani. Aşadar, l-am însoţit o mare parte din viaţa sa!”, a conchis liderul trupei.

Înfiinţată în 1991, Direcţia 5 este o trupă pop/rock cu 25 de materiale discografice lansate ţi mii de concerte la activ. De la albumul de debut lansat în 1992, „La vulturul de mare cu peștele în gheare”, trecând prin perioada „Superstar” (1999) şi continuând materialele mai recente „Ambiental” (2006), „Aniversare” (2008), „Emoţie” (2009) şi „Romantic” (2010), formaţia este o prezenţă consecventă în muzica autohtonă.

De-a lungul carierei, trupa a colaborat cu mai mulţi artişti de renume, precum: Andra, Paula Seling, Loredana Groza, Lidia Buble şi Nicoleta Nucă. Printre piesele cele mai cunoscute ale trupei se numără „O fată ca ea”, „Dacă ai şti”, „Eşti stilul meu”, „Îţi mulţumesc” şi „Am nevoie de tine”.

Bilete Direcţia 5 la Sala Sporturilor din Iaşi

Biletele pentru concertul Direcţia 5 de la Sala Sporturilor din Iaşi, de pe 11 decembrie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţonarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 80 lei cumpără bilete
Categoria I 60 lei cumpără bilete
Categoria II 40 lei cumpără bilete

Concertul Direcţia 5 de la Sala Sporturilor din Iaşi este organizat de Vreau Bilet.