Sâmbătă, 13 mai 2017, de la ora 17:00, Deep Purple susţine un concert în parcarea A a complexului Romexpo din Bucureşti, în cadrul turneului „The Long Goodbye”, în care îşi promovează cel mai nou album, „Infinite”. Canadienii de la Monster Truck şi formaţia Trooper concertează în deschidere.

Program concert Deep Purple

17:00 – Acces public
18:50 – Trooper
19:50 – Monster Truck
21:00 – Deep Purple

Accesul în parcarea A Romexpo este permis începând cu ora 17:00. Happy-hour: timp de o oră după deschiderea porţilor, fanii care ajung devreme îşi pot savura berea la jumătate de preţ. Spectatorii sunt încurajaţi să folosească transportul în comun. Cei care aleg varianta automobilului personal pot parca în parcarea B (tarif Romexpo – 15 lei).

După concertele 2013 şi 2014, celebra trupă de hard rock revine în România pentru un nou spectacol. Pentru show-ul de anul acesta, britanicii pregătesc un playlist care va cuprinde atât hituri celebre, cât şi piese de pe cel mai recent material al lor, „Infinite”. De asemenea, artiştii promit un show plin de surprize, printre care şi o serie de invitaţi speciali.

Noul album se va lansa pe 7 aprilie 2017, iar începând cu luna mai, acesta va fi promovat în toată Europa, în cadrul turneului „The Long Goodbye”. Pentru a nu-şi lăsa fanii să aştepte prea mult până în primăvară, trupa a anunţat că va lansa primul single de pe album pe 20 ianuarie.

Înfiinţată în 1967, Deep Purple este una dintre cele mai cunoscute trupe britanice de rock, care a debutat cu albumul „The Shades of Deep Purple” (1968). Muzica formaţiei cuprinde un mix de stiluri muzicale din zona rock, printre care: hard rock, heavy metal, blues rock, progressive rock şi psychedelic rock.

Până în prezent, grupul a lansat 19 materiale de studio, peste 35 de albume live şi peste 20 de compilaţii. „Smoke On The Water”, „Child In Time”, „Soldier of Fortune”, „When A Blind Man Cries” şi „Perfect Strangers” se numără printre cele mai cunoscute piese ale sale. De-a lungul carierei lor, britanicii de la Deep Purple au colaborat cu mai mulţi artişti de renume, printre care: Ozzy Osbourne,  Kiss, Iron Maiden, Led Zeppelin şi Black Sabbath.

În 2016, trupa a fost introdusă în Rock & Roll Hall of Fame. De asemenea, pentru întreaga sa carieră, formaţia a primit numeroase premii printre care şi „Legend Award” la gala de premiere World Music Awards din 2008.

Bilete Deep Purple la Romexpo din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care trupa Deep Purple îl va susţine la Romexpo din Bucureşti, pe 13 mai 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

Categorie Preţ
Tribună 350 lei cumpără bilete
Golden Ring 270 lei cumpără bilete
Gazon A 190 lei cumpără bilete
Gazon B 130 lei cumpără bilete

Concertul Deep Purple de la Bucureşti este un eveniment organizat de Events.