Luni, 27 noiembrie 2017, de la ora 20:00, Damian Draghici & Brothers susţin concertul „BOHO FEST” la Teatrul Naţional Bucuresti.

După concertul de la Sala Palatului, Damian Draghici & Brothers revine în atenţia publicului cu un nou show plin de muzică live şi originalitate. Cele mai cunoscute piese ale trupei, de la înfiinţare şi până la cel mai recent album, „Gypsy Rock”, se vor auzi pe scena TNB.

Cântece celebre din repertoriul românesc al secolului XX, precum „Şaraiman”, „Mona”, „Constantine, Constantine” sau „Cine-a pus cârciuma în drum”, vor fi interpretate în maniera bine-cunoscută a formaţiei. Influenţele orientale, redate cu ajutorul instrumentelor tradiţionale lăutareşti şi combinaţia de stiluri diverse: rock, muzică electronică, dubstep, reggae şi gypsy blues, vor aduce autenticitate şi culoare spectacolului.

„Damian & Brothers a fost şi este proiectul meu de suflet, întoarcerea mea la rădăcini! Veniturile realizate din acest concert vor fi donate, ca de fiecare dată, proiectului caritabil „Din suflet pentru suflete” desfăşurat de Fundaţia Bright Light în fiecare an”, a declarat Damian Drăghici.

Grupul Damian & Brothers s-a înfiinţat în decembrie 2006, la iniţiativa lui Damian Drăghici, reîntors în România după o carieră internațională în lumea muzicii pop şi jazz. În 2016, fondatorul trupei a decis să introducă elemente noi în muzica trupei, precum: instrumentele tradiționale lăutărești, chitara electrică, basul electric, tobele de rock şi ritmurile de dubstep, reggae și gypsy blues.

Până în prezent, Damian & Brothers a susţinut peste 600 de concerte în România şi în străinătate. De-a lungul carierei, trupa a colaborat pe scenele din România cu mai mulţi artişti de renume, precum: Puya, Voltaj, Nicole Cherry şi Ruby. De asemenea, în ultima perioadă grupul a înregistrat o mulţime de piese în colaborare cu nume importante din muzica românească, printre care: Smiley, Andra, Delia, Feli, Lora, Connect-R şi Loredana.

Bilete Damian Draghici & Brothers la Teatrul Naţional Bucureşti

Biletele pentru concertul Damian Draghici & Brothers de la Teatrul Naţional Bucureşti, de pe 27 noiembrie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria I 190 lei bilete
Categoria II 140 lei bilete
Categoria III 90 lei bilete

Concertul Damian Draghici & Brothers – BOHO FEST, de la Teatrul Naţional Bucureşti este organizat de Gypsy Productions.