Acest eveniment a avut loc in data de 30 Oct 2016.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 30 octombrie 2016, de la ora 17:00, Holograf, Vama şi Nicu Covaci, alături de mulţi alţi artişti susţin concertul caritabil „#Colectiv – Nouă ne pasă!”, cu scopul strângerii de fonduri pentru persoanele rănite în incendiul din clubul Colectiv.

Program concerte:
16.30 – acces
17:00 – THE ROCK (tribut AC/DC)
17:40 – Jukebox
18:20 – 9.7 Richter
19:00 – Up To Eleven
19:40 – Nicu Covaci
20:30 – Antract
21:20 – Vama
22:40 – Holograf

La un an de la incidentul din clubul Colectiv, mai mulţi artişti concertează în cadrul unui eveniment organizat chiar de unul dintre supravieţuitorii tragediei, Nelu Brînduşan. De asemenea, mai multe formaţii ai căror membri au fost răniţi în incendiu vor participa la eveniement, printre care: Up To Eleven şi 9.7 Ritcher.

Evenimentul „Nouă ne pasă!” găzduieşte şi o licitaţie cu accesorii din partea unor trupe consacrate la nivel mondial, dar şi cu o selecţie de print-uri cu trupa Goodbye to Gravity, realizate de câţiva fotografi aflaţi în procesul de recuperare. Banii strânşi vor fi direcţionaţi (prin Crucea Roşie) către victimele care încă au nevoie de tratament.

Înfiinţată în 1978, Holograf a debutat în acelaşi an cu piesa „Lungul drum al zilei către noapte”, inclusă pe albumul colectiv „Formaţii de muzică pop 3”, din cadrul seriei „Formaţii rock”. Holograf este una dintre cele mai cunoscute şi apreciate trupe de pop-rock din România. Până în prezent, a lansat peste 25 de materiale audio şi video, de-a lungul celor aproape patru decenii de activitate.

După destrămarea trupei Vama Veche, solistul Tudor Chirilă şi chitaristul Eugen Caminschi au înfiinţat proiectul muzical Vama, în 2006. Formaţia a devenit în scurt timp una dintre cele mai apreciate trupe de rock din România. „Perfect”, „Nu am chef azi” şi „Memories Now” se numără printre cele mai cunoscute piese ale grupului.

Nicu Covaci este un compozitor, cântăreţ şi chitarist cunoscut ca fondator şi lider al formaţiei de muzică rock Phoenix. De-a lungul carierei sale, Covaci a colaborat cu mai mulţi artişti de renume precum: Talisman, Trooper şi Moni Bordeianu.

Donaţii concert caritabil #Colectiv – Nouă ne pasă!

Donaţiile pentru concertul caritabil #Colectiv – Nouă ne pasă!, de la Arenele Romane din București de pe 30 octombrie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, sub forma de donaţie de 60 lei sau 100 lei, în funcţie de posibilităţile fiecăruia.

În weekendul 28-30 octombrie 2016, au loc mai multe evenimente în memoria victimelor de la Colectiv, festivalul #3010 la Berăria H şi concertul Împreună Rezistăm în clubul Quantic.

Concertul caritabil #Colectiv – Nouă ne pasă! este un eveniment organizat de Promusic Events.