Acest eveniment a avut loc in data de 25 Nov 2016.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 25 noiembrie 2016, de la ora 22:45, trupa CARGO susţine un concert la Berăria H din Bucureşti.

Înfiinţată în 1985, la Timişoara, la iniţiativa lui Adi Bărar, CARGO este una dintre cele mai iubite şi influente trupe rock de la noi din ţară. „Poveşti din gară” (1992) este primul album de studio cu care formaţia trezeşte interesul iubitorilor de rock. Succesul trupei a venit o dată cu materialul „Destin” (1995) şi a fost consolidat cu „Ziua vrăjitoarelor” (1998).

De-a lungul timului, trupa a avut mai multe schimbări în componenţă, dar a rămas fidelă stilului muzical, fanilor şi mesajului transmis. Până în prezent, CARGO a lansat 7 albume de studio şi mai multe single-uri şi EP-uri. De asemenea, a participat la cele mai importante festivaluri de profil de la noi din ţară. În 2015, membrii trupei au sărbătorit 30 de ani de activitate artistică, printr-un concert în cadrul festivalului METALHEAD Meeting.

https://www.youtube.com/watch?v=1eNFkzXEHUE

Piese precum „Nu mă lasă să îmi fie dor”, „Ziua vrăjitoarelor”, „Aproape de voi”, „Dacă ploaia s-ar opri”, „Călare pe motoare” au devenit imnuri pentru fanii rock-ului clasic din România. De-a lungul carierei sale, grupul a câştigat mai multe premii, printre care: „Best Video” la Maximum Rock Awards 2013, „Lifetime Award” la Romanian Music Awards 2013 şi „Premiul de excelenţă” la Media Music Awards 2014.

Bilete Cargo la Berăria H din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care trupa CARGO îl va susţine pe 25 noiembrie 2016, la Berăria H din Bucureşti, pot fi achiziţionate din online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor faţă de scenă.

Categorie Preţ
Categoria A (în faţa scenei cu loc la masă) 55 lei
Categoria B (acces general cu loc la masă) 40 lei
Categoria C (lateral cu loc la masă) 35 lei