Acest eveniment a avut loc in data de 10 Oct 2015.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 10 octombrie 2015, de la ora 20:00, trupa BZN va susţine ultimul concert în România, la Sala Palatului din Bucureşti. Programat iniţial pentru 4 decembrie 2014, concertul a fost reprogramat din cauza diagnosticării solistei Anny Schilder cu cancer la sân. Biletele achiziţionate pentru acea reprezentaţie sunt valabile şi pentru noua dată a show-ului.

Cele mai iubite piese BZN vor putea fi ascultate şi fredonate de specatorii români în ultima întâlnire cu artiştii: „Blue Eyes”, „Dance, Dance”, „Twilight”, „Put on your Make-Up”, „Just an Illusion”, „If I say the Words”, „The Summertime”, „Waltzing Maria”, „Amore” sau „La Primavere” sunt doar câteva dintre melodiile pe care cei doi membri BZN le pregatesc pentru concertul de la Bucureşti. Cunoscuta piesă „Drumurile noastre”, interpretată de Dan Spataru în duet cu cei doi componenţi, Jan & Anny, va putea fi reascultata, de dată această LIVE.

„Ne întoarcem în România pe 10 octombrie, la Sala Palatului pentru un concert grandios. „Blue Eyes”, „Drumurile Noastre”, „Dance Dance” şi foarte multe alte hit-uri. Sperăm să fiţi acolo!” este mesajul celor doi membri BZN, Jan & Anny pentru fanii din România.

Jan & Anny îi roagă pe cei care vor participa la concert să aprindă în timpul show-ului câte un „flashlight” pentru o ambianţă de neuitat la ultimul eveniment BZN în România.

BZN, abreviere de la Band zonder Naam, în traducere „trupa fără nume”, şi-a început cariera în 1966, ocupând primele poziţii în topurile muzicale, alături de Beatles, ABBA sau Rolling Stone. Artiştii şi-au început cariera promovând genul pop-rock, cu influenţe britanice. Între timp s-a modificat formula de început a trupei, în prezent avându-i ca solişti pe Annie Schilder şi pe Jan Keiser.

Bilete concert BZN la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul BZN, de pe 10 octombrie 2014, de la Sala Palatului din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 500 lei (Meet and Greet) cumpără bilete
Categoria I 300 lei  cumpără bilete
Categoria II 200 lei  cumpără bilete
Categoria III 100 lei  cumpără bilete
Categoria IV 50 lei  cumpără bilete

Un spectacol oferit de Christian Raetscher prin German Quality Entertainment, cu sprijinul ImTech Technology.