Acest eveniment a avut loc in data de 22 Sep 2017.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 22 septembrie 2017, de la ora 20:00, Azealia Banks susţine un concert la Control Club din Bucureşti. Roman Flügel şi Tiago sunt invitaţii speciali ai evenimentului.

Controversata cântăreaţă de origine americană, Azealia Banks, vine în Bucureşti pentru a susţine un spectacol dedicat tuturor fanilor muzicii rap şi hip-hop. Artista promite un show exploziv în care îi va surprinde pe români cu talentul său muzical, dar şi cu apariţiile sale extravagante.

În afară de concertele programate din următoarea perioadă, care au loc atât în SUA, cât şi în câteva ţări din Europa, Azealia are în plan şi lansarea unui nou album, „Fantasea II: The Second Wave”, continuarea materialului „Fantasea”. De asemenea, tot în acest an, artista a lansat „Chi Chi”, un single a cărui poveste este inspirată din filmul „Scarface”.

Originară din New York City, Azealia Banks a început să cocheteze cu muzica încă din 2008, prin intermediul platformei MySpace. Debutul său muzical a avut loc în 2011, odată cu lansarea single-ului „212”, care a primit foarte multe păreri pozitive din partea criticilor muzicali internaţionali. Succesul cântăreţei a venit odată cu lansarea clipului piesei, care a strâns peste 130 de milioane de vizualizări pe YouTube.

De atunci, artista a lansat un album de studio, „Broke With Expensive Taste” şi un EP, „1991”. Printre cele mai cunoscute piese ale solistei se numără: „Yung Rapunxel”, „Heavy Metal and Reflective”, „Chasing Time”, „Ice Princess”, „The Big Big Beat”. De-a lungul carierei sale Azealia Banks a colaborat cu mai mulţi artişti, printre care: R. City, pentru piesa „I’m that…”, Trap Queen, pentru melodia „Blown Away” şi Shystie, pentru „Control It”. Pentru întreaga sa activitate, Azealia a obţinut diverse premii şi nominalizări din partea NME Awards, BET Awards şi BBC.

Bilete Azealia Banks la Control Club din Bucureşti

Biletele pentru concertul Azealia Banks de la Control Club din Bucureşti, de pe 22 septembrie 2017, pot fi achiziţionate online de pe www.eventbook.ro, la preţul de 50 de lei.