Luni, 23 mai 2016, începând cu ora 20:00, Ana Popović va susţine un concert în premieră la Bucureşti, pe scena Sălii Mari a Teatrului Naţional din Bucureşti.

Programat iniţial pentru 19 decembrie 2015 la Cinema Patria, concertul Ana Popović a fost reprogramat din motive de siguranţă faţă de public. Biletele achiziţionate anterior pot fi folosite pentru noua dată a concertului, iar acestea vor fi înlocuite la intrare cu locuri la o categorie de preţ echivalentă.

Supranumită „Jimi Hendrix în variantă feminină”, „Eroina blues-ului modern”, „fenomenul venit din Serbia”, Ana Popović a reuşit să se facă cunoscută în domeniul muzical prin stilul său – un mix original între blues, rock, funk, la care se adaugă o voce puternică şi un timbru particular.

Solista provine dintr-o familie cu o bogată tradiţie legată de muzică. Bunicul său a cântat într-o trupă, iar tatăl este cel care i-a insuflat pasiunea pentru chitară. Cei doi au înregistrat împreună albumul „Blue Room”, care are are o încărcătură emoţională foarte mare pentru artistă. Numele materialului discografic reprezentă camera, din apartamentul de la etajul 11 al unui bloc din Belgrad, în care se ascultau albume blues şi rock şi unde s-a născut pasiunea Anei Popović pentru muzică.

Nume celebre ale muzicii, precum B.B. King, Robert Cray, Buddy Guy, Robert Randolph, Warren Haynes, Jonny Lang, Bootsy Collins, Quinn Sullivan, Dweezil Zappa au fost partenerii de scenă ai sârboaicei care a luat cu asalt lumea europeană a blues-ului înainte de a începe să înregistreze în New Orleans şi L.A.

În 2014, Ana Popovic a fost singura artistă feminină invitată să se alature turneului mondial Experience Hendrix care a celebrat muzica şi geniul idolului ei de o viaţă, Jimi Hendrix. Solista a fost nominalizată în mai multe rânduri la premiul „Contemporary Blues Female Artist of the Year” din cadrul „Blues Music Award”, la premiul pentru „cel mai bun debut” la Festivalul din Memphis şi a fost câştigătoare a premiului „Best Blues DVD”, la „Blues Matters Awards” din Marea Britanie.

Bilete Ana Popović la Teatrul Naţional din Bucureşti

Biletele pentru concertul Ana Popović, din 23 mai 2016 de la Teatrul Naţional din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 200 lei cumpără bilete
Categoria I 190 lei cumpără bilete
Categoria II 160 lei cumpără bilete
Categoria III 100 lei cumpără bilete

Concertul Ana Popović la Teatrul Naţional din Bucureşti este organizat de Vreau Bilet.